
Ολυμπιακός: Σαν σήμερα η τρομερή… λόμπα του Τζιοβάνι στον Μοντραγκόν (vid)
Σαν σήμερα πριν 21 χρόνια ο Τζιοβάνι «κρέμασε» τον Μοντραγκόν στο 3-0 του Ολυμπιακού κόντρα στη Γαλατασαράι.
Μπορεί να έχουν περάσει δύο και πλέον δεκαετίες αλλά μερικά γκολ δεν ξεχνιούνται ποτέ… Σαν σήμερα λοιπόν πριν 21 ολόκληρα χρόνια ο Ολυμπιακός πέτυχε μία σπουδαία νίκη με 3-0 κόντρα στη Γαλατασαράι για τη φάση των ομίλων του Champions League.
Όμως το τελευταίο γκολ θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη των «ερυθρόλευκων» φιλάθλων. Ο Τζιοβάνι Σίλβα Ντε Ολιβέιρα βγαίνει στην κόντρα στις καθυστερήσεις του αγώνα και βρίσκεται τετ α τετ με τον Μοντραγκόν.
Εκεί ο Βραζιλιάνος άσος του Ολυμπιακού δεν γνώριζε εκείνη τη στιγμή αλλά πέτυχε ένα από τα πιο σημαδιακά γκολ του πειραϊκού συλλόγου.
Το απίθανο γκολ του Τζιοβάνι
Καθώς ήταν ένας με ένας με τον τερματοφύλακα της τούρκικης ομάδας ο Τζιοβάνι τον «κρέμασε» με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.
Για την ιστορία τα άλλα δύο γκολ της αναμέτρησης είχαν πετύχει οι Μαυρογενίδης στο 6′ και Καστίγιο στο 35′.
- Μαρόκο: Το Ραμπάτ Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου UNESCO 2026
- Ποιοι κωδικοί στο Ε2 μηδενίζουν τον φόρο από ενοίκια
- Δεν αλλάζει το φορμάτ της Euroleague – Παραμένουν 20 ομάδες
- «Ούτε οι Χίτλερ και Μουσολίνι δεν επιτέθηκαν στον Πάπα τόσο ανοιχτά όσο ο Τραμπ»
- Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης μεταναστών – Βρέθηκαν «ξενώνες» και εργαστήριο κατασκευής πλαστών εγγράφων
- Θεσσαλονίκη: Έφεση από την Εισαγγελία Εφετών κατά της απόφασης για το revenge porn βίντεο με θύμα την Ιωάννα Τούνη




