ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ: Και μέσω gov.gr οι αιτήσεις πιστοποίησης προϊόντων ΠΟΠ/ΠΓΕ
Ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ σχεδιάζει την επέκταση αυτής της λυπηρεσίας και για άλλες λειτουργίες
Νέα δυνατότητα υποβολής αίτησης πιστοποίησης για προϊόντα Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ) και Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (ΠΓΕ) μέσω του gov.gr παρέχεται από τον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ.
Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης ΠΟΠ/ΠΓΕ μπορούν πλέον να ενημερώνονται εύκολα και γρήγορα για τις βασικές πληροφορίες, που αφορούν τη διαδικασία πιστοποίησης και να προχωρούν αυτόματα στην υποβολή της αίτησης πιστοποίησης μέσω του πληροφοριακού συστήματος «i-AGRO».
Ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ σχεδιάζει την περαιτέρω επέκταση αυτής της δυνατότητας
Πώς υποβάλλεται η αίτηση
Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μέσω της ιστοσελίδας www.gov.gr ακολουθώντας την διαδρομή: Αρχική → Επιχειρηματική δραστηριότητα → Αδειοδοτήσεις και συμμόρφωση → Πιστοποίηση προϊόντων Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ) ή Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξη.
Ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, σύμφωνα με ανακοίνωσή του «σχεδιάζει την περαιτέρω επέκταση αυτής της δυνατότητας εντάσσοντας και άλλες λειτουργίες του Οργανισμού με στόχο την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των υπηρεσιών του και την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού».
- – Ήταν νευρικός, ήθελε απελπισμένα να γίνει «κάποιος»: Ο γιος του Μελ Μπρουκς για το αληθινό πρόσωπο πίσω από τη «μάσκα» του κωμικού
- Θυμός ή μίσος: Αυτές είναι οι διαφορές σύμφωνα με την επιστήμη
- Πολιτικός Διάλογος Ελλάδας – Τουρκίας χωρίς εκπλήξεις με το βλέμμα στο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας
- Γρίπη: Καλπάζει η μεταδοτικότητα- ασθμαίνοντας ακολούθησε ο εμβολιασμός
- Αυτές είναι οι ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου για το 2026
- Δηλώσεις Καρυστιανού: Κι όμως, όσα είπε για τις αμβλώσεις δεν ήταν η αρχή – η εμμονή με τη θρησκεία και ο Αρχάγγελος στο πλευρό της






