
Ο Άμραμπατ ξεπέρασε τον Δομάζο
Ο Νόρντιν Άμραμπατ έγινε ο δεύτερος γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία της ΑΕΚ αφήνοντας τον Μίμη Δομάζο στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας
Ο Νόρντιν Άμραμπατ σκόραρε από την λευκή βούλα στο 90+3 και «έγραψε» το 2-0 «κλειδώνοντας» το τρίποντο για την ΑΕΚ στο ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό. Έτσι ο Μαροκινός εξτρέμ έγινε ο δεύτερος γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία της «Ένωσης» σε ηλικία 37 ετών και 182 ημερών αφήνωντας στην τρίτη θέση τον Μίμη Δομάζο.
Ο άλλοτε «στρατηγός» της ΑΕΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου είχε σκοράρει με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα στις 3 Ιουνίου 1979 στην αναμέτρηση ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 7-2, όντας 37 ετών και 172 ημερών.
Ποιος είναι στην κορυφή…
Πρώτος στην εν λόγω λίστα είναι ο Λεφτέρ Κιουτσουκαντωνιάδης, ο οποίος είχε σκοράρει στις 11 Οκτωβρίου 1964 στην αναμέτρηση Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ 1-7 σε ηλικία 38 ετών και 233 ημερών. Την πρώτη πεντάδα κλείνουν ο Τόνι Σαβέβσκι που είχε σκοράρει στο ΑΕΚ – Τρίκαλα 2-1 στις 21 Μαΐου 2000 σε ηλικία 36 ετών και 337 ημερών και ο Νίκος Λυμπερόπουλος στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 2-0 στις 16 Μαΐου 2012 σε ηλικία 36 ετών και 282 ημερών.
Πλέον, ο Άμραμπατ βρίσκεται στην 48η θέση των σκόρερ όλων των εποχών της ΑΕΚ (21 γκολ), και άφησε πίσω του τους Ολιβέιρα και Περέιρα.
- Fed: Σενάρια πολέμου και αυξήσεις επιτοκίων – Τι έδειξαν τα πρακτικά
- Μπράγκα – Μπέτις 1-1: Αφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς
- «Ketamine Queen»: 15 χρόνια φυλάκιση για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι
- Mitsotakis Announces Social Media Ban for Children Under 15
- «Οι κουτσαβακισμοί έχουν κοντά ποδάρια» απαντά το ΠΑΣΟΚ στον Γεωργιάδη που μιλά για «κλαδικές και πρασινοφρουρούς»
- LIVE: Παρί Σεν Ζερμέν – Λίβερπουλ



