
Ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα της Μπαρτσελόνα ο Φλικ
«Έγιναν πολλά λάθη, οι παίκτες ήταν καταπονημένοι» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χάνσι Φλικ μετά την ήττα της Μπαρτσελόνα από την Οσασούνα (4-2).
Στις αρκετές αλλαγές που έκανε στην 11άδα, στάθηκε ο Χάνσι Φλικ, μετά την εκτός έδρας συντριβή με 4-2, που γνώρισε η Μπαρτσελόνα από την Οσασούνα.
Ο Γερμανός προπονητής των Καταλανών, υπεραμύνθηκε των επιλογών του, στις δηλώσεις του λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Δεν ήταν καλό παιχνίδι, κάναμε πολλά λάθη, κάναμε πολλές αλλαγές στην ομάδα και ίσως αυτός ήταν ένας από τους λόγους της ήττας. Οι αλλαγές ήταν απαραίτητες, υπάρχουν πολλοί αγώνες και πολλά συσσωρευμένα λεπτά.
Αν υπάρχει κάποιος που φταίει, αυτός είμαι εγώ. Είναι καθήκον μου να φροντίζω τους παίκτες. Έγιναν πολλά λάθη. Οι παίκτες ήταν καταπονημένοι και σήμερα (σ.σ. εχθές) έπρεπε να ξεκουραστούμε.
Έπρεπε να κάνουμε αλλαγές γιατί οι παίκτες έπαιξαν πολλά λεπτά. Αποφάσισα να το κάνω, οπότε αναλαμβάνω την ευθύνη, οι παίκτες δεν έχουν καμία σχέση με αυτό. Μετά το διάλειμμα των εθνικών ομάδων, οι παίκτες θα επιστρέψουν, θα έχουμε περισσότερες επιλογές. Οι πολλές αλλαγές δεν είναι δικαιολογία, αλλά δεν είχαμε άλλη επιλογή».
- ΗΠΑ: Οι μη πολίτες υπόκεινται σε αυστηρότερο έλεγχο των τραπεζικών τους συναλλαγών μετά από διάταγμα του Τραμπ
- Εκουαδόρ: Διασώθηκαν έξι ανήλικες θύματα trafficking δικτύου συνδεόμενου με υπερορθόδοξη εβραϊκή σέκτα
- Σεισμός 6,1 βαθμών στο Περού – Περίπου τριάντα ελαφριά τραυματίες
- Λίβανος: Βομβαρδισμοί του Ισραήλ σκοτώνουν 19 ανθρώπους, συνεχίζονται οι επιθέσεις σε όλο τον νότο
- Ισχυρός σεισμός 6,1 βαθμών στα νότια του Περού- Τρομακτικά βίντεο
- Κολομβία: Έξι νεκροί σε επίθεση εναντίον ηγέτη κοινότητας υπό κρατική προστασία



