Κοβάσεβιτς – Μουρίκης: Δύο αποβολές σε τέσσερα λεπτά ο Ολυμπιακός
Χρήστος Μουρίκης και Ντάρκο Κοβάσεβιτς είδαν την κόκκινη κάρτα του Παϊρέτο.
Έγινε και αυτό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Απο το 41΄ως την ανάπαυλα ο διαιτητής Παϊρέτο απέβαλλε τόσο τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς όσο και τον Χρήστο Μουρίκη. Τι ακριβώς συνέβη;
Η ακατανόητη φάση που έφερε το 2-0 στον Άρη. Μια ιστορία που ξεκίνησε απο τον καταλογισμό ενός φάουλ που ο Ανδρέας Ντόη δεν έκανε ποτέ: Απο εκεί προέκυψε το δεύτερο γκολ του Άρη και πολύ λογικά αντέδρασαν απο τον πάγκο του Ολυμπιακού.
Πρώτα ο γυμναστής Χρήστος Μουρίκης που αντι να βρει το δίκιο του είδε και κόκκινη κάρτα. Και έπειτα με τη λήξη του πρώτου μέρους και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.
Πλησίασε ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού τον διαιτητή για να του κάνει τα δικαιολογημένα παράπονα του για τη φάση του 2-0. Για το φάουλ-φάντασμα που χρεώθηκε στον Ανδρέα Ντόη.
Και ο Παϊρέτο όπως αποδείχθηκε δεν είχε κανένα πρόβλημα να στείλει και αυτόν στα αποδυτήρια. Δύο κόκκινες στον πάγκο!!!! Τα λόγια μοιάζουν περιττά.
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ ξέρει ήδη την ενδεκάδα του για τη Μπέτις
- Δένδιας: Η ελληνική συστοιχία Patriot στη Σαουδική Αραβία κατέρριψε δύο βαλλιστικούς πυραύλους από το Ιράν
- Μπέτις-Παναθηναϊκός και ΑΕΚ-Τσέλιε με Ενισχυμένες Αποδόσεις και σούπερ προσφορά* στην Betsson
- Πέντε τρόποι για να καις λιγότερη βενζίνη και να μη σε… καίει – Στα 2 ευρώ το λίτρο στην Αττική
- Κενά ασφάλειας απειλούν εκατοντάδες εκατομμύρια iPhone
- Τσιριβέγια: «Ελπίζω να παίξω με την Μπέτις…»



