Ολυμπιακός: Χωρίς Μασούρα και Ρέτσο η αποστολή για το παιχνίδι με τον Άρη (pic)
Ο Γιώργος Μασούρας και ο Παναγιώτης Ρέτσος έμειναν εκτός αποστολής για την αυριανή αναμέτρηση με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (21/9).
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ επέλεξε τους ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη.
Στην αποστολή δεν βρίσκονται οι Ρέτσος και Μασούρας που δεν πρόλαβαν να είναι έτοιμοι μετά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν, ενώ ο Μεντιλίμπαρ δεν συμπεριέλαβε και κάποιο από τα παιδιά που προβιβάστηκαν από την Κ19. Στην ουσία ο Βάσκος τεχνικός δεν προχώρησε σε αλλαγές σε σχέση με την αποστολή του αγώνα με τον Παναιτωλικό την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ σε αυτήν βρίσκονται και πάλι οι Γουίλιαν και Ολιβέιρα που έκαναν αμφότεροι το ντεμπούτο τους στο ματς με τους Αγρινιώτες.
Αναλυτικά οι 21 που είναι στην αποστολή για το ματς με τον Άρη: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ρόντινεϊ, Αποστολόπουλος, Ντόη, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρθία, Γουίλιαν, Τσικίνιο, Ολιβέιρα, Έσε, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ.
Η ανάρτηση για την αποστολή:
- Ροντινέι: «Θα δώσω και τη ζωή μου για τον Ολυμπιακό»
- Πέθανε ο Ηρακλής Κοτζιάς σε ηλικία 88 ετών
- Η Μπέτις «σφράγισε» το εισιτήριο για το Champions League (2-1)
- Τι βρέθηκε στο σπίτι του Μπράντον Κλαρκ – Οι πρώτες πληροφορίες
- Ενρίκε Ρικέλμε Βίβες: Ο 37χρονος επιχειρηματίας που «απειλεί» τον Φλορεντίνο Πέρεθ (pics+vids)
- Ολυμπιακός: Η σημασία να είναι κανείς σοβαρός…
- Με Γιακουμάκη ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ
- Μπουντούρης για τον ΠΑΟΚ: «Φεύγω χωρίς απογοήτευση και στεναχώρια» (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 13.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-mohammed-abubakr-201794886-16834998-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442