
Ο 18χρονος Σπάρταλης υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως ο Στέφανος Σπάρταλης, υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τον σύλλογο του Πειραιά.
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως ο Στέφανος Σπάρταλης, ο οποίος είναι και διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, το οποίο θα είναι πενταετούς διάρκειας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
«Ο Στέφανος Σπάρταλης υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο!
Ο 18χρονος φόργουορντ, ο οποίος πέρυσι κατέκτησε με τους «ερυθρολεύκους» το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων και το Rising Stars και μάλιστα αναδείχθηκε MVP και στις δύο διοργανώσεις, υπέγραψε με τον Ολυμπιακό συμβόλαιο 5ετους διάρκειας.
Φέτος θα αγωνίζεται κάνοντας χρήση του διπλού δελτίου, τόσο με την ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού, όσο και με εκείνη του Παπάγου».
- Γιοβάνοβιτς ενόψει Σουηδίας: «Θα κάνουμε αλλαγές στο αγωνιστικό προφίλ της ομάδας»
- Μια φανταστική πρόταση για μετακίνηση Κασσελάκη στο ΠΑΣΟΚ και μια επίσημη διάψευση
- Εθνική Γερμανίας: Μπορεί ο Ντένιζ Ούνταβ να δώσει λύσεις στην επιθετική αφλογιστία της εθνικής;
- Έμπολα: Η νέα επιδημία θα μπορούσε να γίνει η πιο θανατηφόρα που έχει καταγραφεί ποτέ, λέει φημισμένος γιατρός
- Άρης: Ανακοίνωσε και επίσημα τον Σπανούλη – Υπέγραψε για τρία χρόνια (pic)
- O Ρούπερτ Έβερετ «σχεδόν κατέστρεψε το σώμα του» για το Χόλιγουντ



