Ισόπαλο το φιλικό των Νέων Ολυμπιακού και Εθνικής (1-1)
Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού υποδέχθηκε την αντίστοιχη της Εθνικής σε φιλική αναμέτρηση στο Ρέντη που ολοκληρώθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1.
Φιλικό ματς με την εθνική Νέων έδωσαν οι Νέοι του Ολυμπιακού, με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος.
Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το θετικό τους ντεμπούτο στο πρωτάθλημα της Super League Κ19 και ενόψει της συνέχειας με τον Παναιτωλικό, υποδέχτηκαν την εθνική Νέων στο Ρέντη σε φιλικό αγώνα και αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.
Ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που άνοιξε το σκορ στη φιλική αναμέτρηση, όταν στο 70′ ο Γιουσούφ μετά από πίεση έκλεψε την μπάλα από τον τερματοφύλακα της Εθνικής, έδωσε στον Λίγδα και σε κενή εστία έκανε το 1-0.
Το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε πέντε λεπτά με τον Καλαϊτσίδη, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν πέναλτι στο 85′ με τον Καρκατσάλη.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ρ. Πιτό): Κουράκλης, Σκουρόπουλος, Ρολάκης, Θεοδωρίδης, Καρκατσάλης, Πλης, Γιουσούφ, Φλούδας, Σούφκα, Τουφάκης, Φράγκος, ενώ αγωνίστηκαν και οι Έξαρχος, Φίλης, Γιωτόπουλος, Στάντζος, Κτενάς, Βασιλακόπουλος, Τζαμαλής, Μιχαηλίδης, Λίγδας, Καμπαγιοβάνης.
Εθνική Νέων (Β. Μόρας): Γεωργακόπουλος, Κουπένος, Αλαφάκης, Μπαταούλας, Μαρουτσής, Ανδρικόπουλος, Μπρέγκου, Παναγιωτακόπουλος, Τσιούγγαρης, Γαλιάτσος, Κωστούλας, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Καλτσάς, Κοσίδης, Λιατσικούρας, Μύθου, Μπέλερης, Πλειώνης, Καλαϊτσίδης, Πνευμονίδης, Πολυκράτης, Αδαμάκης, Πολιτάκης, Αγγελάκης, Δεληανίδης.
- Ομολογία αποτυχίας του Λανουά μέσω… σφυρίχτρας
- Απίστευτο περιστατικό στη Λεωφόρο Συγγρού: Τηλεόραση «πέταξε» από σχάρα αυτοκινήτου
- ΠΑΣΟΚ για Βορίδη: Κουνά το δάχτυλο στο Μαξίμου και τους αγρότες – Άλλο ένα δείγμα της αλαζονείας της ΝΔ
- Ξυλοκόπησαν 16χρονη μαθήτρια από την Κίνα στον Άγιο Παντελεήμονα – Συνελήφθησαν 4 ανήλικες
- Κακοποίηση παιδιών: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 42χρονη μητέρα
- Εποχικοί εργαζόμενοι: Προσφεύγουν στη δικαιοσύνη για τη μη καταβολή επιδόματος από την κυβέρνηση

