«Α moment to remember»: Έφτασε η μέρα που ο Γιώργος Πρίντεζης θα γίνει… Θρύλος!
Απόψε (6/9, 21:15) οι φίλοι του Ολυμπιακού βρεθούν στο ΣΕΦ θα ζήσουν ιστορικές και πολύ όμορφες στιγμές, με τη φανέλα του σπουδαίου φόργουορντ να κοσμεί τον ουρανό του ΣΕΦ.
Ιστορική βραδιά η αποψινή για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού!
Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ θα διοργανώσει απόψε, βράδυ Παρασκευής (6/9, 21:15) εκδήλωση στο ΣΕΦ προς τιμήν του σπουδαίου Γιώργου Πρίντεζη.
Η φανέλα με το Νο.15 που φορούσε ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού θα αποσυρθεί μια για πάντα στον ουρανό του ΣΕΦ, ενώ θα ακολουθήσει αργότερα φιλική αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Μία αξέχαστη βραδιά περιμένει τους φίλους των «ερυθρόλευκους» λοιπόν, οι οποίοι θα κατακλύσουν το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (θέμα χρόνου το sold out) για να τιμήσουν τον πρώην εμβληματικό αρχηγό του συλλόγου, ο οποίος έγραψε ιστορία με χρυσά γράμματα για περίπου δύο δεκαετίες με την ομάδα του Πειραιά.
Ο Γιώργος Πρίντεζης έζησε πολλά όμορφα χρόνια στον Ολυμπιακό και η αποψινή βραδιά είναι η αναγνώριση της προσφοράς του στους Πειραιώτες και στο ελληνικό μπάσκετ εν γένει.
Η εκδήλωση που ετοιμάζει η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ αναμένεται να είναι λαμπρή, παρουσία σπουδαίων ονομάτων και προσωπικοτήτων του μπάσκετ.
- Κακοκαιρία εξπρές με επικίνδυνες καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους – Σε κατάσταση red code πέντε Περιφέρειες
- Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά την Ελένη Γλυκατζή Αρβελέρ
- Φαρίντ: «Με τη σωστή νοοτροπία για να κατακτήσουμε το Κύπελλο»
- Ο Χέιζ-Ντέιβις για τον λόγο που προτίμησε τον Παναθηναϊκό – Τι του είπε ο Αταμάν
- LIVE: Χιρόνα – Μπαρτσελόνα
- Κοινή προπόνηση Τσιτσιπά – Αλκαράθ στην Ντόχα (vid)

