
Στον τελικό του ρεπεσάζ ο Τσελίδης – Θα διεκδικήσει το χάλκινο!
Ο Θοδωρής Τσελίδης θα παλέψει τον τελικό του ρεπεσάζ για το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο τζούντο.
Σπουδαία πρόκριση για τον Θοδωρή Τσελίδη.
Ο Έλληνας τζουντόκα κέρδισε στο golden score τον Άραμ Γκριγκριάν και προκρίθηκε στον τελικό του ρεπεσάζ, όπου θα διεκδικήσει το δεύτερο χάλκινο στην κατηγορία των 90 κιλών στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Ο Θοδωρής Τσελίδης θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο.
«Είναι όνειρο κάθε αθλητή να παλέψει για μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι ένας τελευταίος αγώνας, θα δώσω τα πάντα, ό,τι έχω και δεν έχω. Πιστεύω πως θα πάμε καλά. Έτσι είναι το τζούντο. Θα είναι το πρώτο μετάλλιο και για την Ελλάδα, αλλά και για μένα», δήλωσε ο Τσελίδης.
Ο προπονητής του, κ. Ηλιάδης, είπε πως «… μπορεί να πάρει μετάλλιο. Μπορούσε να πάει καλύτερα και στον προηγούμενο αγώνα, αλλά ήταν Γάλλος ο αντίπαλός του. Είδαμε πώς αδίκησαν και την άλλη κοπέλα (σ.σ. εννοώντας την Γκουντούρα στην ξιφασκία».
Δείτε το βίντεο:
- Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Σίτι 1-1: Ιστορική έξοδος των «κερασιών» στην Ευρώπη και πρωτάθλημα για την Αρσεναλ
- «Φταίει» το φυτοπλαγκτόν για την έντονη οσμή στα νότια προάστια της Αθήνας; – Οι εξηγήσεις Κολυδά
- Premier League: Πρωταθλήτρια μετά από 22 χρόνια η Άρσεναλ (vid+pic)
- Μισέλ Ομπάμα: «Γνωρίζω πολλούς δισεκατομμυριούχους, δεν είναι ευτυχισμένοι» είπε η εκατομμυριούχος
- «Στη Φενέρμπαχτσε και την επόμενη σεζόν οι Χόρτον-Τάκερ και Μπιμπέροβιτς»
- Διευκρινίσεις Μπουγά για την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – «Η τροπολογία δεν επηρεάζει τις αρμοδιότητές της»

