Ολυμπιακοί Αγώνες: Πρόκριση στα ημιτελικά της δίκωπου για Μπούρμπου-Αναστασιάδου
Χριστίνα Μπούρμπου και Ευαγγελία Αναστασιάδου προκρίθηκαν στα ημιτελικά της δίκωπου στην κωπηλασία των Ολυμπιακών Αγώνων.
Στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων του δίκωπου γυναικών στην κωπηλασία προκρίθηκαν οι Χριστίνα Μπούρμπου και Ευαγγελία Αναστασιάδου, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση της κούρσας τους.
Η δεύτερη ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού ξεκίνησε όπως η πρώτη, με την κωπηλασία. Την πρώτη ημέρα ο Ντούσκος πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση στο σκιφ, ενώ σήμερα Κυριακή (28/7) οι Χριστίνα Μπούρπμου και Ευαγγελία Αναστασιάδου πήραν την πρόκριση.
Οι Ελληνίδες αθλήτριες τερμάτισαν δεύτερες στην κούρσα τους με χρόνο 7:20.49, πίσω από τις Αυστραλέζες οι οποίες πήραν πρώτες την πρόκριση στο ημιτελικά από την εν λόγω κούρσα με χρόνο 7:16.58.
Αναλυτικά οι χρόνοι:
- Δεν εξερράγη στον αέρα το αεροσκάφος που μετέφερε τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου της Λιβύης και την Ελληνίδα αεροσυνοδό
- Τι είναι το «βουβό κύμα» swell που σκότωσε τον αξιωματικό του Λιμενικού στο Άστρος
- Στη Σάλκε ο Τζέκο (pic)
- Νέα υπόθεση revenge porn στην Κρήτη: Αποπειράθηκε να την βιάσει ενώ έστειλε γυμνές φωτογραφίες σε φίλη της
- Κήρυξη του Δήμου Τήλου σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας
- TeraWave: O Μπέζος απαντά στον Μασκ με δεύτερο ευρυζωνικό δίκτυο δορυφόρων
