Συνεχίζει στον Ολυμπιακό η Κολλάτου
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την ανανέωση της Ευγενίας Κολλάτου για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.
Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει να αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν η διεθνής πόιντ γκαρντ Ευγενία Κολλάτου, όπως ανακοίνωσαν οι «ερυθρόλευκοι».
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
«O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ευγενία Κολλάτου. Η διεθνής πόιντ γκαρντ υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου.
Η δήλωση της Ευγενίας Κολλάτου: «Είμαι πολύ χαρούμενη που και η νέα χρονιά θα με βρει στον Ολυμπιακό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές μου και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Ευελπιστώ να δούμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, προπάντων με υγεία, αλλά και πολλούς τίτλους για τη δική μας ομάδα».».
- Χυδαιότητες Φλωρίδη ενώ φουντώνουν οι αγροτικές κινητοποιήσεις – Επενδύοντας στον κοινωνικό αυτοματισμό
- Η σιωπή του Λανουά για τις επίμαχες φάσεις της Τούμπας δικαιολογεί απόλυτα τις διαμαρτυρίες της ΠΑΕ Άρης
- Πέθανε στα 55 της η συγγραφέας των best seller Σόφι Κινσέλα – H «μητέρα» της shopaholic Μπέκι Μπλούμγουντ
- Ουγγαρία: Δεν θα δεχτούμε «ούτε έναν μετανάστη», απειλεί ο Όρμπαν – Αψηφά τη νέα συμφωνία της ΕΕ
- Στα κάγκελα οι γαλάζιοι βουλευτές για τους αγρότες: Δριμεία κριτική, ζητούν εξηγήσεις και λύσεις
- Καλύβια: Φωτογραφικά ντοκουμέντα από τον εμπρηστικό μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί κάτω από αυτοκίνητο

