Πάστορας σε ευαγγελική εκκλησία έγινε ο Φιρμίνο (pic)
Η τελετή έγινε την Κυριακή, 30 Ιουνίου και με κοινή του δήλωση στα social media το ζευγάρι χαρακτήρισε την εμπειρία «αξιομνημόνευτη» και «αξέχαστη».
Πάστορας χειροτονήθηκε ο πρώην άσος της Λίβερπουλ, Ρομπέρτο Φιρμίνο σε ευαγγελική εκκλησία την οποία ίδρυσε ο ίδιος και η σύζυγός του Λαρίσα Περέιρα στην πόλη Μασεϊό.
Η τελετή έγινε την Κυριακή, 30 Ιουνίου και με κοινή του δήλωση στα social media το ζευγάρι χαρακτήρισε την εμπειρία «αξιομνημόνευτη» και «αξέχαστη».
«Από την πρώτη μας συνάντηση με τον Χριστό, μια επιθυμία έκαιγε τις καρδιές μα. Θέλουμε οι άνθρωποι να νοιώσουν αυτή την αγάπη που έφτασε σε εμάς. Τώρα έχουμε μια άλλη επιθυμία και ευθύνη: να γίνουμε ποιμένες για λογαριασμό του Θεού», ανέφεραν στο post.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Φιρμίνο μοιράζεται ένα θρησκευτικό μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Βαφτίστηκε το 2020 λίγο μετά τη σύζυγό του. Η βάπτιση έγινε στην πισίνα του σπιτιού του στο Λίβερπουλ πριν εγκαινιάσει την εκκλησία Manah στο Μασεϊό τον επόμενο χρόνο. «Ο Χριστός είναι αγάπη, δεν υπάρχει καμία εξήγηση. Μόνο να πιστεύεις σ’ Αυτόν, μόνο να πιστεύεις και να νοιώθεις το Αγιο Πνεύμα», έλεγε την ημέρα της βάπτισής του.
Ο Φιρμίνο αγωνίζεται πλέον στην Αλ Αχλί με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026.
Δείτε τη φωτογραφία
- Ισπανία: Μεταλλικό κομμάτι που βρέθηκε κοντά στο σημείο της σύγκρουσης των δύο τρένων ίσως βοηθήσει τους ερευνητές
- Τεντόγλου: Το Σάββατο (24/1) στην Παιανία η πρεμιέρα του για το 2026
- Οι Arctic Monkeys επιστρέφουν με νέο κομμάτι και για καλό σκοπό
- Τραμπ: «Άσχημα πράγματα θα συμβούν» στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο αν «δεν αλλάξουν τον τρόπο τους»
- Ο Πάπας Λέων ΙΔ’ προσκλήθηκε να συμμετάσχει στο «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ
- Ο Λανουά δεν ξέρει σε ποιους να στηριχθεί



