
«Υπογράφει στην Κλαμπ Μπριζ ο Τζόλης» (pic)
Σύμφωνα με βέλγικο δημοσίευμα, ο Χρήστος Τζόλης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κλαμπ Μπριζ.
Έτοιμος να αφήσει τη Γερμανία και να συνεχίσει την καριέρα του στο Βέλγιο είναι Χρήστος Τζόλης, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα από τον δημοσιογράφο, Σάσα Ταβολιέρι.
Συγκεκριμένα, όπως τονίζει ο Βέλγος, η Φορτούνα Ντίσελντορφ τα έχει βρει σε όλα με την Κλαμπ Μπριζ και μένουν μόνο τα τυπικά ώστε ο Έλληνας μεσοεπιθετικός να μετακομίσει στην Βρύγη.
Το deal ανέρχεται στα 6,5 εκατομμύρια ευρώ, με τον γερμανικό σύλλογο να έχει ενεργοποιήσει λίγες μέρες νωρίτερα την οψιόν που είχε με τη Νόριτς, δίνοντας το ποσό των 5,5 εκατομμυρίων ευρώ στους Άγγλους για τα δικαιώματα του παίκτη ώστε να μπορέσει να τον πουλήσει.
Όπως τονίζει ο Ταβολιέρι, οι ιατρικές εξετάσεις έχουν προγραμματιστεί να γίνουν την Τρίτη, ώστε να κλείσει το τυπικό της συμφωνίας και ο Τζόλης να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
?? EXCL. Christos Tzolis set to be #Clubbrugge new player !
?⚫️ Agreement between Fortuna Düsseldorf & Blauw&Zwart around 6,5M€
knowing Düsseldorf exercised the €5.5M option a few days ago.? Medical tests to be done on Tuesday. #f95 #mercato #JPL pic.twitter.com/7qdQgn0wO8
— Sacha Tavolieri (@sachatavolieri) July 1, 2024
- Yuriy Kosiuk: Ποιος είναι ο Ουκρανός «βασιλιάς του κοτόπουλου» που εξαγοράζει τη Νιτσιάκος
- O Ράις στηρίζει τους συμπαίκτες του μετά τον χαμένο τελικό του Champions League
- Τουρίστρια βούτηξε και κολύμπησε στη Φοντάνα ντι Τρέβι – Έφαγε πρόστιμο 500 ευρώ
- Αθήνα: Διακοπή της κυκλοφορίας στο Κέντρο λόγω θραύσης αγωγού ύδρευσης
- Τι γράφουν στην Ιταλία για το μέλλον του Πίτερς
- Τουρκία: Λεωφορείο τυλίχτηκε στις φλόγες μετά από σύγκρουση – 8 νεκροί ανάμεσά τους ένα 9 μηνών βρέφος
