Νέα φωτιά στον Μελισσουργό Θεσσαλονίκης
Η φωτιά προκλήθηκε περίπου στις 11:40 στον Μελισσουργό Θεσσαλονίκης και κατακαίει χορτολιβαδική έκταση
Πυρκαγιά στον Μελισσουργό, στη Θεσσαλονίκη, βρίσκεται σε εξέλιξη το μεσημέρι του Σαββάτου 22 Ιουνίου.
Η φωτιά προκλήθηκε περίπου στις 11:40 υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και κατακαίει χορτολιβαδική έκταση. Προς το παρόν δεν απειλούνται κατοικίες στην περιοχή.
Κινητοποιήθηκαν και αεροσκάφη χωρίς να συνδράμουν
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς ενεργούν 35 πυροσβέστες με ένα πεζοπόρο τμήμα, όπως και 11 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας.
Παράλληλα κινητοποιήθηκαν δύο αεροσκάφη, ωστόσο, δεν χρειάστηκε να συνδράμουν καθώς η εικόνα του μετώπου της φωτιάς είναι καλύτερη.
Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών είχε προκληθεί και άλλη πυρκαγιά στον Μελισσουργό του δήμου Βόλβης, όπου στη συνέχεια συνελήφθη ένας αγρότης για εμπρησμό από αμέλεια.
*Κεντρική φωτογραφία αρχείου
- Ο Τζόκοβιτς ως σημαία
- Καιρός: Βροχερό το σκηνικό την Κυριακή με πτώση της θερμοκρασίας – Πού θα εκδηλωθούν καταιγίδες
- Μια κρυφή λεπτομέρεια σε πορτρέτο της Άννα Μπολέυν ήταν «διάψευση κατηγοριών για μαγεία», λένε ιστορικοί
- Το «μυστικό» πίσω από το πρώτο ραντεβού
- Τσίπρας: «Ξέρω από που προέρχομαι, ξέρω που θέλω να πάμε – Ανάμεσα στη ζωή και την επιβίωση επιλέγω τη ζωή
- Δυσοίωνες εκτιμήσεις για τις μελλοντικές επεμβάσεις των μεγάλων δυνάμεων – Σχέδια για έναν νέο παγκόσμιο χάρτη



