«Η γη της ελιάς»: Συγκρούσεις και ένταση στο αποψινό επεισόδιο
Η δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς» έρχεται απόψε στις 21:00 με ένα επεισόδιο γεμάτο εντάσεις και συγκρούσεις ανάμεσα στους ήρωες της Μάνης.
Αναλυτικά όσα αναμένουμε να δούμε απόψε στις 21.00 στη σειρά του MEGA, «Η γη της ελιάς»:
Ο Στάθης ανακοινώνει στον Λυκούργο τα ευχάριστα νέα για τον επερχόμενο γάμο του με την Ιουλία. Η Αμαλία μαγνητοφωνεί την κουβέντα της με την Αθηνά. Η Κούλα είναι πολύ ενθουσιασμένη που βρήκε τον «Βασίλη» της στο πρόσωπο του Γιώργη Κουράκου και δέχεται ευχαρίστως να μπει στο κρατητήριο για να βρίσκεται κοντά του.
Ο Παρασκευάς εξακολουθεί να κρύβεται στο σπίτι του Λυκούργου και του έχει γίνει στενός κορσές ώστε να μη μένει στιγμή μόνος του, γεγονός που καταπιέζει αφάνταστα τον Λυκούργο.
Ο Μάνος και η Μαρίνα πηγαίνουν στην Κηφισιά για να κάνουν έκπληξη στην Ιουλία και να δουν το μωρό. Ο Δημοσθένης δίνει ψεύτικες πληροφορίες στον Κουράκο για το φορτηγό του στο δάσος, αλλά ο αστυνόμος δεν πείθεται.
Η Αρετή φεύγει για την Αθήνα προκειμένου να περάσει από μία οντισιόν σαν ηθοποιός. Ο Δημοσθένης στέλνει ένα απειλητικό μήνυμα στον Παρασκευά, αλλά δεν περιμένει με τίποτα την απάντηση που θα λάβει. Η Αμαλία βάζει στον Ισίδωρο να ακούσει μονταρισμένη τη συνομιλία της με την Αθηνά και εκείνος γίνεται έξαλλος.
Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου
Με τον Νίκο Γαλανό
Πρωταγωνιστούν:

- Fitch: Ισχυρές οι αντοχές της Ελλάδας – Ποιο είναι το «αγκάθι»
- Οι 25 πιο ακριβοπληρωμένες θέσεις εργασίας τα επόμενα χρόνια – Οι τρεις σημαντικές παγκόσμιες αλλαγές
- Πίσω ολοταχώς στην ΕΠΟ: Στον αέρα η παραμονή Λανουά, φρένο στους νέους πίνακες διαιτητών
- «Η γη της ελιάς»: Ο Κωνσταντίνος διεκδικεί την Αιμιλία – Διαλύεται η Ισμήνη
- «Η οικογένεια ήξερε»: Κληρονόμος επιφανούς οικογένειας στην Ταϊλάνδη κατηγόρησε τον αδελφό του για σεξουαλική κακοποίηση
- Global Sumud Flotilla: Το Ισραήλ άνοιξε πυρ εναντίον 2 σκαφών που μετέχουν στον στολίσκο για τη Γάζα – Δείτε βίντεο


