Παπανικολάου: «Να τελειώσουμε τη χρονιά με χαμόγελο»
Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για τους τελικούς απέναντι στον Παναθηναϊκό και στάθηκε στο πλεονέκτημα έδρας που έχουν οι Πράσινοι.
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντράρονται στους τελικούς της Basket League, με τον Κώστα Παπανικολάου να εκπροσωπεί τους Ερυθρόλευκους παίκτες στη συνέντευξη Τύπου.
Ο Έλληνας άσος έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του Αταμάν για την κατάκτηση της Euroleague, ενώ στάθηκε στο πλεονέκτημα έδρας, για το οποίο τόνισε πως έτσι όπως έχει γίνει το μπάσκετ είναι πολύ σημαντικό στο τελευταίο παιχνίδι.
«Το πλεονέκτημα έδρας είναι σημαντικό για όποιον έχει στο πλευρό του τον κόσμο του στο τελευταίο ματς», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κώστας Παπανικολάου.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Κώστας Παπανικολάου:
«Καταρχάς να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση της EuroLeague και να ευχηθώ να έχουμε 3-5 όμορφους αγώνες, μέσα στα αθλητικά πλαίσια. Ελπίζω να απολαύσουμε τους τελικούς μέσα σε αυτό το πλαίσιο χαράς που υπάρχει το τελευταίο διάστημα και στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό.
Έχω πει και πιο παλιά ότι πλέον έτσι όπως έχει γίνει το μπάσκετ και στο επίπεδο που έχει φτάσει το επίπεδο, το πλεονέκτημα έδρας είναι σοβαρό πλεονέκτημα αν και εφόσον μια σειρά φτάσει σε πέμπτο ματς. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Έχουμε δει και στο δικό μας πρωτάθλημα ότι σπάνε οι έδρας, όποτε θεωρώ ότι το πλεονέκτημα έδρας είναι σημαντικό για όποιον έχει στο πλευρό του τον κόσμο του στο τελευταίο ματς».
Για τον κορμό που έχουν οι δύο ομάδες: «Το να έχεις ελληνικό κορμό βοηθάει στα αποδυτήρια, αλλά δεν παίζει αυτό μόνο μπάσκετ. Εμείς έχουμε παιδιά πολλά χρόνια στην ομάδα, ξέρουν την πραγματικότητα και τι σημαίνει το πρωτάθλημα. Δεν παίζει ρόλο αν είναι Έλληνες ή ξένοι. Έχουν πολύ καλή επίγνωση του τι σημαίνει αυτό και τι πρέπει να κάνουν. Θέλουμε πάρα πολύ τον τίτλο. Για μένα το πιο σημαντικό είναι να τελειώσουμε τη χρονιά με χαμόγελο».
- Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης συνέλαβαν έναν ξένο για «κατασκοπεία υπέρ του Ισραήλ»
- Εξωτερικοί παράγοντες εκμεταλλεύτηκαν τις ειρηνικές διαμαρτυρίες στο Ιράν, λέει η Τεχεράνη
- Πρόταση Τραμπ για πλαφόν 10% στα επιτόκια πιστωτικών καρτών – Πολιτικό μήνυμα ή ρεαλιστική παρέμβαση;
- Οι διαδηλώσεις στο Ιράν συνεχίζονται – Αναφορές για 65 νεκρούς
- Βενεζουέλα: Ο αριθμός των πολιτικών κρατουμένων που απελευθερώθηκαν έφθασε τους 18
- Αραγκτσί και Ιραβανί, κατηγορούν ΗΠΑ και Ισραήλ για την κατάσταση στο Ιράν

