
ΠΑΣΟΚ: Πέθανε ο Κώστας Πάντζιος, ιστορικό στέλεχος του κόμματος
Ήταν ένα από τα ιστορικά μέλη του ΠΑΣΟΚ στην Μαγνησία - Οραματιζόταν μια κοινωνία δίκαιη, χωρίς εκμετάλλευση και αποξένωση του ανθρώπου
Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Πάντζιος, ένα από τα ιστορικά μέλη του ΠΑΣΟΚ στην Μαγνησία, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 91 ετών.
Γεννήθηκε το 1933 στην Ανάβρα Αλμυρού. Δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στη Λάρισα ως βιβλιοπώλης και τα τελευταία χρόνια επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, που αγαπούσε και προέβαλλε με κάθε τρόπο.
«Όραμά του μια κοινωνία δίκαιη»
Σε ανάρτησή του ο εκπαιδευτικός Γεράσιμος Τσιμπλούλης, ο οποίος διατηρούσε στενούς δεσμούς με τον εκλιπόντα, αναφέρει ότι «η ζωή του ένας αγώνας».
Όπως ενημερώνει: «Βίωσε τα δύσκολα χρόνια της κατοχής και του εμφυλίου… Οραματιζόταν μια κοινωνία δίκαιη, όπου θα σταματήσει η εκμετάλλευση του ανθρώπου από άνθρωπο και η αποξένωσή του από το προϊόν του μόχθου του. Για τον κυρ Κώστα η Δημοκρατία σήμαινε διαφάνεια, διαβούλευση, αξιολόγηση και έλεγχος της εξουσίας».
Η κηδεία του τελέστηκε σήμερα Κυριακή 28 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ανάβρας.
- Ελεάνα Παπαϊωάννου: «Είχα μείνει έγκυος και απέβαλλα»
- Προειδοποίηση Πιερρακάκη στο ΔΝΤ: Κίνδυνος μεγάλης ενεργειακής κρίσης με κλειστά τα Στενά του Ορμούζ
- Κεφαλονιά: «Σήμερα έχω τον γάμο και την κηδεία της κόρης μου» – Συγκλονίζει ο πατέρας της 19χρονης
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (17/4): Πού θα δείτε το σημαντικό ματς του Παναθηναϊκού και τα υπόλοιπα ματς της Euroleague
- ΠΑΣΟΚ: Λόγια του αέρα η ανάληψη ευθύνης από τον Μακάριο Λαζαρίδη – Οφείλει να τον αποπέμψει ο Μητσοτάκης
- Μυστήριο για σοβαρό τραυματισμό 17χρονης στην Κοζάνη – Νοσηλεύεται με κάταγμα κρανίου και ρήξη τυμπάνου





