Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το τελευταίο σπαρακτικό μήνυμα της Daniella - «Απόλαυσε τώρα τη ζωή σου, το αξίζεις»

Το τελευταίο σπαρακτικό μήνυμα της Daniella – «Απόλαυσε τώρα τη ζωή σου, το αξίζεις»

Η Daniella Thackray έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και ανακοίνωσε τον θάνατό της με ένα σπαρακτικό μήνυμα στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Η οικογένεια της 25χρονης Daniella Thackray μοιράστηκε το τελευταίο της μήνυμα στο οποίο σημείωνε πως έχασε τη μάχη με μια σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου, επιλέγοντας «να μη θρηνήσει για τη ζωή που έχανε αλλά να απολαύσει κάθε στιγμή που της είχε απομείνει».

Το μήνυμα της Daniella Thackray, που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, έχει συγκινήσει χιλιάδες χρήστες στα social media. «Αν το διαβάζετε αυτό, σημαίνει ότι έχω πεθάνει από τη μάχη με τον καρκίνο και η οικογένειά μου δημοσιεύει το τελευταίο μήνυμα εκ μέρους μου» ήταν το μήνυμα που μοιράστηκε στις σελίδες της στο facebook και το linkedin με μια φωτογραφία της να περπατά στην παραλία με τον σκύλο της.

Άνοιξε το μήνυμά της με λίγα λόγια για τη συγκεκριμένη μορφή καρκίνου που έδινε μάχη, τονίζοντας πως δεν προκαλούνται όλοι οι καρκίνοι από επιλογές τρόπου ζωής. Μερικές φορές είναι γενετικό και μερικές φορές, όπως σημείωσε, απλά συμβαίνει.

«Στην περίπτωσή μου, παρόλο που ήμουν πολύ υγιής και δραστήρια, ξεκίνησε ένας κακρίνος που δεν προκλήθηκε από τίποτα στον έλεγχό μου και η ζωή δεν ήταν ποτέ ξανά η ίδια», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Είναι ένας σπάνιος επιθετικός καρκίνος χωρίς συχνά προφανείς αιτίες και χωρίς θεραπεία» συνέχισε. «Ελπίζω πραγματικά τα επόμενα χρόνια να γίνει περισσότερη έρευνα σχετικά με αυτή τη φρικτή σκληρή ασθένεια, ώστε να σωθούν περισσότερες ζωές».

«Αν και δεν μπορούμε να ελέγξουμε τι μας συμβαίνει, μπορούμε να ελέγξουμε πώς αντιδρούμε. Επέλεξα να μη θρηνήσω τη ζωή που έχανα παρόλο που ήμουν τόσο συντετριμμένη, αλλά να απολαύσω κάθε στιγμή που μου είχε απομείνει. Όπως πάντα έλεγα και πίστευα, πρέπει να απολαμβάνεις τα μικρά πράγματα στη ζωή και να αγαπάς την κάθε στιγμή. Βάλτε ρομαντισμό στη ζωή σας! Κάνε ό,τι σε κάνει ευτυχισμένο και μην αφήσεις κανέναν να σου πάρει τη χαρά της ζωής», έγραψε χαρακτηριστικά.

«Αγάπησα τη ζωή μου» έγραψε χαρακτηριστικά η Daniella Thackray που έζησε στο Leeds στο δυτικό Yorkshire, στην Αγγλία και εργάστηκε στην εταιρεία 26 Agency Marketing. «Ό,τι είχα πετύχει ήταν αυτό που ήθελα. Λάτρεψα τη δουλειά μου, τον αρραβωνιαστικό μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου και τον σκύλο μου, το σπίτι που επρόκειτο να αγοράσουμε και το μέλλον που φτιάχναμε για τους εαυτούς μας. Ο Leo, το χνουδωτό μωρό μου, ήρθε σίγουρα στη ζωή μου για να φωτίσει τις πιο σκοτεινές ημέρες».

Ολοκλήρωσε το μήνυμά της ευχαριστώντας όλους όσοι τη βοήθησαν να γίνει η ζωή της μαγική, μια υπενθύμιση για να απολαύσει τα μικρά πράγματα και ένα quote από το Winnie-the-Pooh. «Αν υπάρξει ποτέ αύριο που δεν θα είμαστε μαζί, υπάρχει κάτι που πρέπει πάντα να θυμάσαι. Είσαι πιο γενναίος από όσο πιστεύεις, πιο δυνατός από όσο φαίνεσαι και πιο έξυπνος από όσο νομίζεις. Αλλά το πιο σημαντικό πράγμα είναι, ακόμα κι αν είμαστε χώρια… θα είμαι πάντα μαζί σου».

Τα τελευταία της λόγια ήταν για τον αρραβωνιαστικό της. «Αγαπημένε μου Tom Calvert, σε αγαπώ και θα σε αγαπώ για πάντα. Σε ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη και την τόση αγάπη και ευτυχία που έφερες στη ζωή μου. Πήγαινε απόλαυσε τη ζωή σου τώρα, το αξίζεις».

Η φωτογραφία που συνόδευε το τελευταίο μήνυμα της Daniella Thackray

Η φωτογραφία που συνόδευε το τελευταίο μήνυμα της Daniella Thackray

Η αντίδραση στο τελευταίο μήνυμα της Daniella Thackray

Μετά το αρχικό μήνυμα της Daniella που έγινε viral, ο αρραβωνιαστικός της Tom Calvert απάντησε στο μήνυμά της. «Όμορφη, γενναία αρραβωνιαστικιά μου, συνεχίζεις να εμπνέεις τόσους πολλούς άλλους όπως ενέπνευσες εμένα να συνεχίσω. Το θάρρος, η αποφασιστικότητά σου και η καλοσύνη σου ήταν μεταδοτικά και σου άξιζε ο κόσμος.

Δυστυχώς ο κόσμος σε απογοήτευσε και το μέλλον σου αφαιρέθηκε με τόσο σκληρό τρόπο. Αλλά έζησες μια τόσο απίστευτη ζωή και ήσουν τόσο αγαπητή. Χαίρομαι που τα λόγια της Daniella έχουν τέτοια απήχηση. Αν μπορούσε να δει τι έγινε μετά το μήνυμά της θα ήταν τόσο υπερήφανη.

Ήταν η πιο φιλόδοξη, έξυπνη και επαγγελματίας που έχω γνωρίσει ποτέ. Μου λείπεις Daniella και είμαι τόσο περήφανος για σένα, τώρα και για πάντα» κατέληξε στο μήνυμά του.

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024