Μπάγερν από τα… παλιά θύμισε η ομάδα του Τόμας Τούχελ που για την 25η αγωνιστική της Bundesliga διέλυσε με 8-1 τη Μάιντζ στο Μόναχο και μείωσε προσωρινά στους επτά βαθμούς τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Λεβερκούζεν που παίζει αύριο.
Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Χάρι Κέιν που πέτυχε χατ-τρικ και έφτασε τα 30 γκολ ήδη στο πρωτάθλημα.
Στη μάχη της τετράδας η Λειψία είχε εύκολο απόγευμα κόντρα στην Ντάρμσταντ της οποίας επικράτησε με 2-0.
Ο Κέιν βρήκε δίχτυα στο 13′, στο 45+7′ και στο 70′ ενώ τα υπόλοιπα γκολ πέτυχαν οι Γκορέτσκα (19′, 90+2′), Μίλερ (47′), Μουσιάλα (61′) και Γκνάμπρι (66′), με τον Αμίρι να πετυχαίνει το γκολ της Μάιντζ στο 31′. Η Λείψία δεν είχε κανένα πρόβλημα κόντρα στην Ντάρμσταντ και με αυτογκόλ του Άισεργουντ στο 3′ και γκολ του Μπαουμγκάρντερ στο 50′ επικράτησε με 2-0.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια η Άουγκσμπουργκ νίκησε με 1-0 τη Χάιντενχαϊμ ενώ σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι Γκλάντμπαχ και Κολωνία ήρθαν ισόπαλες με 3-3.
Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής:
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Η άνοδος του Βέλγου Ερικ Λάμπρεχτς, ο οποίος σφυρίζει Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, σε ηλικία 41 ετών στην ελίτ κατηγορία καταρρίπτει το αφήγημα ότι δεν υπήρχε Έλληνας διεθνής για να ανέβει
LIVE: Αστέρας Τρίπολης – Βόλος. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αστέρας Τρίπολης – Βόλος για την 20η αγωνιστική της Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports 2HD.
Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό, ο οποίος προηγήθηκε στο ημίχρονο της Ιωνίας με 17 πόντους, για να φτάσει σε άνετη νίκη νίκη με 34 πόντους διαφορά.