Μπάγερν από τα… παλιά θύμισε η ομάδα του Τόμας Τούχελ που για την 25η αγωνιστική της Bundesliga διέλυσε με 8-1 τη Μάιντζ στο Μόναχο και μείωσε προσωρινά στους επτά βαθμούς τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Λεβερκούζεν που παίζει αύριο.
Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Χάρι Κέιν που πέτυχε χατ-τρικ και έφτασε τα 30 γκολ ήδη στο πρωτάθλημα.
Στη μάχη της τετράδας η Λειψία είχε εύκολο απόγευμα κόντρα στην Ντάρμσταντ της οποίας επικράτησε με 2-0.
Ο Κέιν βρήκε δίχτυα στο 13′, στο 45+7′ και στο 70′ ενώ τα υπόλοιπα γκολ πέτυχαν οι Γκορέτσκα (19′, 90+2′), Μίλερ (47′), Μουσιάλα (61′) και Γκνάμπρι (66′), με τον Αμίρι να πετυχαίνει το γκολ της Μάιντζ στο 31′. Η Λείψία δεν είχε κανένα πρόβλημα κόντρα στην Ντάρμσταντ και με αυτογκόλ του Άισεργουντ στο 3′ και γκολ του Μπαουμγκάρντερ στο 50′ επικράτησε με 2-0.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια η Άουγκσμπουργκ νίκησε με 1-0 τη Χάιντενχαϊμ ενώ σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι Γκλάντμπαχ και Κολωνία ήρθαν ισόπαλες με 3-3.
Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής:
LIVE: Παναθηναϊκός – Πανιώνιος. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Πανιώνιος για την 9η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
LIVE: Μπράιτον – Γουέστ Χαμ. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την αναμέτρηση Μπράιτον – Γουέστ Χαμ για τη 15η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.