«Ο Τούχελ αυτοπροτάθηκε σε ομάδα έκπληξη»
Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Τούχελ, έχει θέσει τον εαυτό του στη διάθεση της διοίκησης ομάδας μεγάλου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Τον επόμενο προπονητή της ψάχνει εδώ και μερικές μέρες η Μπαρτσελόνα, μετά την απόφαση του Τσαβι να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.
Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από τη Βαρκελώνη, ο Γερμανός τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Τούχελ, έχει θέσει τον εαυτό του στη διάθεση της διοίκησης των Καταλανών.
Όπως υποστηρίζει η «Mundo Deportivo» ο Γερμανός τεχνικός αυτοπροτάθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Μπαρτσελόνα, θέλοντας να αναλάβει τα ηνία από το ερχόμενο καλοκαίρι και πλέον περιμένει μία κίνηση-πρόταση από τον ισπανικό σύλλογο.
Όλα αυτά, μετά από… αινιγματικές δηλώσεις του Τούχελ πως θα ήθελε να προπονήσει ξανά στο εξωτερικό και σε άλλο μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στο… ισπανικό.
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ από τις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League (vids)
- Γιορτή σήμερα 16 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Τα ζευγάρια στα ημιτελικά του Champions League
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]
- Μπάγερν – Ρεάλ Μαδρίτης 4-3: Επική πρόκριση των Βαυαρών με γκολάρες στο 89′ και το 94′
- Άρσεναλ-Σπόρτινγκ 0-0: Με κακή εικόνα οι «κανονιέρηδες» προκρίθηκαν στα ημιτελικά



