Αλκαράθ: «Προτιμώ ένα Ολυμπιακό μετάλλιο από το Roland Garros»
Ξεκάθαρος για το τι θέλει φέτος εμφανίστηκε ο Κάρλος Αλκαράθ.
Ερωτηθείς σχετικά, ο Κάρλος Αλκαράθ απάντησε με σαφήνεια ότι προτιμά να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες παρά το τρόπαιο στο Roland Garros.
Ο 20χρονος Ισπανός, ο οποίος βρίσκεται στο Νο 2 της παγκόσμιας κατάταξης, απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο πλαίσιο του τουρνουά, που φιλοξενείται στο Μπουένος Αϊρες.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Και αναφερόμενος στην προτίμηση του, επεσήμανε: «Εάν πρέπει να διαλέξω, εφέτος προτιμώ να κατακτήσω το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο παρά το Roland Garros. Στην παρούσα χρονική περίοδο, το επίπεδό μου είναι πολύ καλό. Μόλις έπαιξα καλό τένις στην Αυστραλία και οι προπονήσεις που είχα στο χώμα ήταν πολύ καλές».
Νικητής στο US Open (2022) και στο Wimbledon (2023), ο νεαρός Ισπανός, καλείται να υπερασπισθεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι στο τουρνουά του Μπουένος Αϊρες: «Ηταν ένα απίστευτο τουρνουά για εμένα και ήθελα να το επαναλάβω εφέτος. Νιώθω πολύ καλά σωματικά».
- Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ο Γουίλ Σμιθ – «Ήταν μια τραυματική εμπειρία»
- Shops Closed on January 2, Banks Remain Open
- Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο 74χρονος μετά από επίθεση που δέχθηκε από τον γιο του
- Πέθανε ο 23χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρά τα ξημερώματα σε τροχαίο στο Μαρκόπουλο
- Επεισοδιακή ρεβεγιόν για ζευγάρι – Ξυλοκόπησαν 43χρονο για σεξουαλική παρενόχληση – Τρεις συλλήψεις
- Το τρομερό σερί του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα


