Στο Φάληρο ανοίγει η αυλαία της 22ης αγωνιστικής της Superleague με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στο «Γ.Καραϊσκάκης» τον ΟΦΗ.
Έπειτα και από την απομάκρυνση του Κάρλος Καρβαλιάλ οι ερυθρόλευκοι γυρίζουν σελίδα μπαίνοντας στην Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με τον Ισπανό τεχνικό να αναμένεται να βρεθεί στις κερκίδες, προκειμένου να δει την νέα του ομάδα για πρώτη φορά από κοντά.
Ντοή, Ρέτσος και Ελ Αραμπί είναι εκτός για τους ερυθρόλευκους οι οποίοι θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, έπειτα και από την ήττα με 2-0 στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό.
Από εκεί και πέρα η αναμέτρηση είναι κρίσιμη και για τους Κρητικούς, που βρίσκονται σε αγωνιστική κρίση μιας και απέχουν από τους τρεις βαθμούς της νίκης εδώ και τέσσερις αγωνιστικές.
Αξίζει να σημειωθεί πως στις 19:00 ΠΑΣ Γιάννινα και Άρης διασταυρώνουν τα ξίφη τους στους «Ζωσιμάδες» με τους Ηπειρώτες να βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο.
Από την άλλη ο Άρης ταξιδεύει στα Γιάννενα με το μυαλό κυρίως στον ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Παναιτωλικό αλλά και στο θέμα που έχει προκύψει με τα δεδουλευμένα των παικτών.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις της 22ης αγωνιστικής:
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Άπαντες στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ με το οποίο ξεκινούν τα πλέι-οφ της Super League για τους «ερυθρόλευκους» - Μέσα και οι 7 ξένοι.
Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 3-1 της ΑΕΛ Novibet, επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο μήνες και δείχνει έτοιμος να παλέψει για την παραμονή. Έμπλεξαν οι «βυσσινί».
Δέκα τίτλους στη σεζόν, 28 στη διετία και 342 το σύνολο. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να αφήνει τον ανταγωνισμό πολύ πίσω σε κάθε άβολη σύγκριση περί «πολυαθλητικότητας».