Μπακασέτας στον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Είστε έτοιμοι; Έρχομαι» (vid)
Το μήνυμα του Τάσου Μπακασέτα στον κόσμο του Παναθηναϊκού λίγο πριν την άφιξή του στην Αθήνα.
Αντίστροφα μετρά πλέον ο Παναθηναϊκός για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τάσου Μπακασέτα από την Τράμπζονσπορ.
Ο διεθνής άσος αναμένεται στις 20:15 στην Αθήνα ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τους «πράσινους».
Λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα, ο αρχηγός της Εθνικής έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο των «πράσινων»: «Καλησπέρα φίλοι μου, είστε έτοιμοι; Έρχομαι», είπε χαρακτηριστικά ο Μπακασέτας.
Η ανάρτηση του Παναθηναϊκού:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)
Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Τζούρισιτς, εκτός οι Βέρμπιτς και Σπόραρ
Ο Παναθηναϊκός μετά την νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Λεωφόρου (2-0), ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ατρόμητο την προσεχή Τετάρτη (24/1, 12:00).
Ο Φίλιπ Τζούρισιτς επέστρεψε σήμερα (22/1) μετά από αρκετές μέρες σε φουλ ρυθμό προπονήσεων κι έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση του Φατίχ Τερίμ. Ο Τούρκος προπονητής πλέον υπολογίζει και στον Τόνι Βιλένα, ο οποίος εξέτισε την ποινή του κόντρα στους Αρκάδες.
Αντιθέτως, από την σημερινή προπόνηση έλειπαν οι Μπένιαμιν Βέρμπιτς και Άντραζ Σπόραρ, οι οποίοι έκαναν θεραπεία λόγω των τραυματισμών τους στον χθεσινό νικηφόρο αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι δύο Σλοβένοι των Πράσινων θα κάνουν μαγνητική εντός της ημέρας και θα διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς τους. Όπως όλα δείχνουν, αμφότεροι θα λείψουν από την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο αλλά και από το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ.
- Βέροια: Αγριος ξυλοδαρμός 24χρονης – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση – Δραματική έκκληση για πληροφορίες
- Ιράν: Οι ΗΠΑ ζυγίζουν την αποστολή ενισχύσεων και ενόψει πιθανής «νέας φάσης» του πολέμου, γράφει το Reuters
- Βρετανία: Δεν θα δικαστεί ξανά ο Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική κακοποίηση – Ηρθε σε συμφωνία με τους ενάγοντες
- Ιράν: Ο Μακρόν ζητά από Τραμπ και αλ Θάνι moratorium στα πλήγματα εναντίον πολιτικών υποδομών
- Πετρέλαιο: Οι τιμές συνεχίζουν να αυξάνονται – Πέφτουν τα χρηματιστήρια
- Ιράν: Κονδύλι 200 δισ. δολαρίων ζητά το υπουργείο Πολέμου στις ΗΠΑ για να χρηματοδοτηθεί ο πόλεμος

