Θέλει… Euroleague ο Ντουαϊτ Χάουαρντ
Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Ντουαϊτ Χάουαρντ να εξετάζει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στη Euroleague.
Ο Ντουαϊτ Χάουαρντ βαδίζει πλέον στα 38 του χρόνια, όντας ένας βετεράνος των παρκέ. Ο άλλοτε σταρ του NBA πλέον αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Ταϊβάν, ωστόσο σύντομα μπορεί να τον δούμε να αλλάζει παραστάσεις και εικόνες.
Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Ματέο Αντρεάνι ο Αμερικάνος εξετάζει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ευρώπη, ρίχνοντας ματιές προς την αγορά της Euroleague.
Ο στόχος του είναι η Euroleague
Μάλιστα ο ίδιος θα αγωνίζεται στην Ασία μέχρι τα τέλη του Γενάρη, έχοντας σκοπό στη συνέχεια να κλείσει κάποιο deal με ευρωπαϊκή ομάδα, χωρίς ωστόσο να έχει κυκλοφορήσει κάποια πολύ ιδιαίτερη φήμη για το μέλλον του.
Πάντως αν επιβεβαιωθούν τα παραπάνω τότε το σίγουρο είναι πως όλο και κάποια ευρωπαϊκή ομάδα θα τον… κυνηγήσει, με αρκετές εξ αυτών να ψάχνουν για ψηλό και μια από αυτές να φέρεται να είναι και ο Παναθηναϊκός.
- Αποκαρδιωτικά στοιχεία για την παιδική θνησιμότητα – 4,9 εκατομμύρια παιδιά κάτω των 5 ετών πέθαναν το 2024
- Καμπανάκι από τον ΥΠΕΞ του Ιράν: «Το κύμα των παγκόσμιων επιπτώσεων μόλις ξεκίνησε και θα τους πλήξει όλους»
- Όχι μόνο για την εμφάνιση: Το κίνητρο των γυναικών για να συνεχίσουν την άσκηση
- Αλλάζει ο καιρός: Έρχονται βροχές και καταιγίδες – Πού θα έχουμε έντονα φαινόμενα
- Κληρονομιές: Αξιοποίηση ακινήτων και περιουσιακών στοιχείων – Όλες οι αλλαγές
- Πώς οι λόγιοι της Αλεξάνδρειας προσπαθούσαν να χαρτογραφήσουν τους μύθους της αρχαίας Ελλάδας



