
Ολυμπιακός: Χωρίς Πορόζο με Αστέρα, μέσα ο Μπιανκόν
Ο Ντόι ετοιμάζεται για επιστροφή στο βασικό σχήμα στην Τρίπολη όπου ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στο 4-4-2
Με αλλαγές σε πρόσωπα και σχήμα αναμένεται να παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα για την 11η αγωνιστική της Super League.
Σε ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα του μεγάλου λιμανιού θα ψάξει πάση θυσία τη νίκη που θα την διατηρήσει σε επαφή με την κορυφή μετά την τιμωρία που έχει φέρει πρώτο στα χαρτιά με +4 τον Παναθηναϊκό.
Τιμωρημένος ο Μαντί Καμαρά
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Καμαρά αλλά και τον τραυματία από το ματς με την Γουέστ Χαμ, Τζάκσον Πορόζο, που ναι μεν δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό αλλά δεν θα είναι λογικά στην αποστολή.
«Μέσα» ο Μπιανκόν
Σε αυτή θα μπει για πρώτη φορά ο Μπιανκόν ώστε να έχει ο Ισπανός τεχνικός έναν στόπερ στον πάγκο μια και ο Φρέιρε δεν προλαβαίνει. Δίπλα στον Ρέτσο θα είναι ο Ντόι ενώ ο Μαρτίνεθ θα επιστρέψει στο 4-4-2 με τον Μασούρα να παίζει μαζί με τον Γιόβετιτς ή τον Ελ Κααμπί που θα επιλεγεί για την κορυφή της γραμμής κρούσης.
Έχει ενδιαφέρον επίσης να δούμε πως θα χειριστεί ο Μαρτίνεθ την υπερφόρτωση των Φορτούνη και Ποντένσε που ήταν βασικοί και με ΠΑΟΚ και στο Λονδίνο και αν θα επιστρατεύσει κάποιον από τους Σολμπάκεν, Μπιέλ ή Σκάρπα.
- Έχουμε βίντεο: Τι έγινε στα backstage της δεύτερης πρόβας του Akyla για την Eurovision;
- Ο Λανουά επέλεξε για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ τον τελευταίο διαιτητή σε ορισμούς στη La Liga
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Οι «ισχυροί κωδικοί πρόσβασης» δεν αρκούν στην εποχή της AI
- Ο Αρτέτα πρέπει να «τραβήξει» πολλούς άσους απ΄ το… μανίκι
- Βίντεο σοκ: Γυναίκα μαχαίρωσε κομμωτή η γιατί… δεν της άρεσε το κούρεμά της
- Μπόνι Τάιλερ: Σε τεχνητό κώμα μετά από επείγουσα επέμβαση στο έντερο
