Τεράστια επιτυχία σημείωσε η ελληνίδα πρωταθλήτρια Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, καθώς τερμάτισε στην τρίτη θέση στα 35χλμ βάδην στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου που διεξάγεται στη Βουδαπέστη.
Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη μετά από μία συγκλονιστική μάχη τερμάτισε στην τρίτη θέση.
H Ντρισμπιώτη βρισκόταν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα στον προπορευμένο γκρουπ και κατάφερε να ολοκληρώσει την προσπάθειά της σε χρόνο 2:43:22 χαρίζοντας το πρώτο μετάλλιο στην Ελλάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου που πραγματοποιείται στη Βουδαπέστη.
«Δεν το πιστεύω ότι έχω στο λαιμό μου κρεμασμένο το χάλκινο μετάλλιο»
«Δεν ξέρω σε ποιο σύννεφο είμαι, είναι απίστευτο συναίσθημα. Δεν το πιστεύω ότι έχω στο λαιμό μου κρεμασμένο το χάλκινο μετάλλιο. Είμαι περήφανη που είμαι στην ελίτ. Δεν σταμάτησε ο κόσμος να με εμψυχώνει, όλη η Ελλάδα ήταν μαζί μου.
Τώρα θέλω να ξεκουραστώ και να κλάψω μόνη μου και με την οικογένεια μου που με στήριξε πάρα πολύ» δήλωσε η ελληνίδα πρωταθλήτρια στην ΕΡΤ για την τεράστια επιτυχία και άρχισε να βουρκώνει.
Το χρυσό μετάλλιο στις γυναίκες πήγε στην Ισπανίδα Μαρία Πέρεθ, η οποία τερμάτισε σε 2:38:40, ενώ τη 2η θέση κατέλαβε η Γκαρσία Λεόν από το Περού σε 2:40:52.
Υπενθυμίζεται ότι η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, είχε κατακτήσει τον Μάιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ποντεμπράντι το χρυσό μετάλλιο στα 20χλμ βάδην.
Ποια είναι η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη
Η ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει χαρίσει πολλά μετάλλια στη χώρα μας σε διεθνείς διοργανώσεις, ενώ σήμερα, κατάφερε να σημειώσει άλλη μία τεράστια επιτυχία απέναντι στις καλύτερες αθλήτριες του κόσμου στο βάδην.
Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έχει ανέβει μάλιστα πολλές φορές στο πρώτο σκαλί του βάθρου.
Μεταξύ άλλων, κατέκτησε την 4η θέση στα 35 χλμ βάδην στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον το 2022, την 8η θέση στα 20 χλμ βάδην στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2021 και είχε αντιπροσωπεύσει την Ελλάδα και στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο το 2016, όπου και τερμάτισε στην 15η θέση.
Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην ΕΡΤ είχε μιλήσει για τις προπονήσεις της ενώ είχε αποκαλύψει ότι το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας της το περνά στην οικογενειακή επιχείρηση εστίασης στο κέντρο της Καρδίτσας.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.
Με το τραγικό επιμέρους σκορ 20-4 που δέχθηκε στο 4ο δεκάλεπτο ο Πανιώνιος γνώρισε την 9η ήττα του σε 10 παιχνίδια στο EuroCup, παραμένοντας στην τελευταία θέση του Β΄ ομίλου.
Η Καρδίτσα δέχθηκε καταστροφικό 20-0 στην 1η περίοδο, ηττήθηκε με 80-72 από την Μερσίν και πλέον, η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου έχασε την ευκαιρία για το πλεονέκτημα έδρας στο Play-In.
LIVE: Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ – Μαρσέιγ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ – Μαρσέιγ για την 6η αγωνιστική της League Phase του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 9.
LIVE: Μονακό – Γαλατάσαραϊ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Μονακό – Γαλατάσαραϊ για την 6η αγωνιστική της League Phase του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 8.