Με Xουτεσιώτη για την πρόκριση ο Άρης
Ο Κουέστα δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και ο Έλληνας τερματοφύλακας ξεκινάει στο βασικό σχήμα στο κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι (17/8, 20.00) με τη Ντιναμό Κιέβου, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.
Ο Χουλιάν Κουέστα δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί και ο Λευτέρης Χουτεσιώτης θα τον αντικαταστήσει και θα καθίσει κάτω από την εστία του Άρη στη σημερινή (17/8, 20.00) εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ντιναμό Κιέβου, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.
Αυτή θα είναι και η μοναδική αλλαγή που θα κάνει στην ενδεκάδα ο Τόλης Τερζής, σε σχέση με το πρώτο ματς στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Έλληνας τεχνικός παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-3-3 και τερματοφύλακα τον Χουτεσιώτη. Ο Μοντόγια θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Φεράρι το αριστερό, ενώ οι Φαμπιάνο και Οντουμπάζιο θα είναι το κεντρικό δίδυμο.
Οι Ζουλ, Τζούρασεκ και Νταρίντα θα είναι η τριάδα στα χαφ. Ο Κάρλσον θα παίξει στην δεξιά πλευρά της επίθεσης, ο Πάλμα στην αριστερή και ο Μορόν στην κορυφή.
Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Κουέστα, Ματαρίτα, Πάβισιτς, Μενέντες, Σαμόρα, Παναγίδης, Χριστοδουλόπουλος, Ρουπ.
- Ολυμπιακός – Παλαιό Φάληρο 24-7: Άνετη νίκη πριν τη Μπρέσια για τους «ερυθρόλευκους»
- Βενζίνη: Πάνω από 2 ευρώ στην Αττική και με πλαφόν
- Τραμπ: Με νέα επίθεση σε συμμάχους, απειλεί με αμερικανική αποδέσμευση από τα Στενά του Ορμούζ
- Λασποβροχές και βοριάδες στην Αττική – Ισχυρές βροχοπτώσεις σε όλη τη χώρα
- Καταγγελία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για Μπαρτζώκα και Φουρνιέ
- Νέες αποκαλύψεις για τον «δράκο» του Πειραιά – Κατηγορείται για επτά επιθέσεις σε γυναίκες



