«Κλείνει» το Ακρόπολις η Εθνική ομάδα
Ολοκληρώνεται σήμερα το τουρνουά Ακρόπολις, με την τελευταία «παράσταση» να είναι αυτή της ελληνικής ομάδας με την αντίστοιχη της Ιταλίας.
Τελευταίο παιχνίδι επί ελληνικού εδάφους για την εθνική ομάδα, τελευταία αναμέτρηση για το θρυλικό τουρνουά Ακρόπολις σήμερα στις 19:45.
Η εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών υποδέχεται την Ιταλία στο τελευταίο της φιλικό εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου που ακολουθεί σε λίγες εβδομάδες στις Φιλιππίνες.
Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη θέλει να κλείσει θετικά τον κύκλο της στην Ελλάδα με μια νίκη κόντρα στους εντυπωσιακούς Ιταλούς του Ποτσέκο, οι οποίοι κέρδισαν χθες τους Σέρβους με μεγάλη ανατροπή (89-88).
Επίσης η Ελλάδα θέλει να βγάλει αντίδραση για την ήττα και την μέτρια εμφάνιση κόντρα στους Σέρβους πριν από δύο βράδια ξανά στο ΟΑΚΑ, ξανά για το Ακρόπολις (71-64).
Εκτός μοιάζει πως θα μείνει και σήμερα ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας, Κώστας Παπανικολάου, με τον Δημήτρη Ιτούδη να μην αντιμετωπίζει περαιτέρω προβλήματα εκτός αυτά του Κώστα και του Γιάννη Αντετοκούνμπο.
- Συρία: Το Ισλαμικό Κράτος πίσω από τις επιθέσεις σε στρατιωτικούς στόχους
- Νέα αποκάλυψη για τη δράση της ICE: Πράκτορας είχε σκοτώσει πολίτη το 2025
- 76ο Φεστιβάλ Βερολίνου: Χρυσή Αρκτος στα «Κίτρινα Γράμματα» του Ιλκέρ Τσατάκ
- Κρήτη: Έδειραν κατηγορούμενο μέσα στα δικαστήρια
- Ερνανγκόμεθ: «Ο πρώτος τίτλος σημαίνει πολλά – Εχουμε την πίεση να τους κερδίζουμε όλους» (vid)
- Ισπανία: Επενδύει στις σχέσεις με την Κίνα για την ασιατική στρατηγική της
