«Εδεσε» τον Λιβάι η ΑΕΚ
Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Λιβάι Γκαρσία!
Στην ΑΕΚ μέχρι το 2028 ο Λιβάι Γκαρσία!
Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ επιβεβαίωσε τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών, επεκτείνοντας το συμβόλαιο του 25χρονου άσου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Λιβάι Γκαρσία μέχρι το τέλος της σεζόν 2027-28.
Ο Λιβάι ήρθε στην ΑΕΚ από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ το καλοκαίρι του 2020 και στα τρία χρόνια που ακολούθησαν, αγωνίστηκε σε 111 επίσημους αγώνες και σημείωσε 32 γκολ. Είναι ένας από τους βασικούς συντελεστές της μεγάλης πορείας της σεζόν 2022-23 με την κατάκτηση του Νταμπλ.
Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο 26χρονος επιθετικός από τον Τρινιντάντ-Τομπάγκο δήλωσε στο www.aekfc.gr: « Είναι μια καταπληκτική σιγμή για μένα η υπογραφή του νέου μου συμβολαίου με την ΑΕΚ. Ζήσαμε καταπληκτικές στιγμές τη σεζόν που πέρασε με την κατάκτηση του νταμπλ. Εχουμε πολύ σημαντικούς αγώνες μπροστά μας και πρέπει να συνεχίσουμε τις επιτυχίες και να ζήσουμε ξανά μεγάλες στιγμές. Μόνο ΑΕΚ!».
- Η Ρωσία μπορεί να συνεχίσει τον πόλεμο με την Ουκρανία για όλο το 2026, σύμφωνα με στρατιωτικό think tank
- Από τη σκηνή στη μεγάλη οθόνη: Τον Μάιο κυκλοφορεί το νέο ντοκιμαντέρ των Iron Maiden
- Η ατάκα για τον Ρέτσο που τα λέει όλα
- Δήμος Αθηναίων: «Πράσινο φως» στην αναστροφή της Λεωφόρου Αμαλίας, στο ύψος της Βασιλίσσης Όλγας
- Μαρκογιαννάκη: Η κυβέρνηση αντιλαμβάνεται τη λειτουργία του κράτους ως λάφυρο στα χέρια κάποιων και όχι δίπλα στον πολίτη
- Ζελένσκι: Επιβεβαίωση για συνομιλίες με ΗΠΑ πριν από την τριμερή συνάντηση με Ρωσία – Νέα επίθεση Όρμπαν



