Άρης: Έμαθε πρόγραμμα και διαιτητή για τον πρώτο αγώνα με την Αραράτ
Μετά και την πρόκριση της Αραράτ επί της Εγνατία, ο Άρης έμαθε σήμερα από την UEFA την ώρα και τον διαιτητή της πρώτης αναμέτρησης στην Αρμενία.
Ο Άρης έμαθε με κάθε επισημότητα την ώρα έναρξης του πρώτου του αγώνα για το Conference League απέναντι στην Αραράτ και μαζί τον διαιτητή που θα διευθύνει την αναμέτρηση.
Πιο συγκεκριμένα η αναμέτρηση στο Γέρεβαν της Αρμενίας θα ξεκινήσει στις 18:00 ώρα Ελλάδος στις 27 Ιουλίου, ενώ ο επαναληπτικός θα γίνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 3 Αυγούστου και ώρα 21:15.
Μάλιστα η UEFA έκανε γνωστό και τον πρώτο διαιτητή της αναμέτρησης στην Αρμενία, ο οποίος ονομάζεται Μπουλάτ Σαριέφ και κατάγεται από το Καζακστάν. Ο 31χρονος ρέφερι έχει αρκετές παραστάσεις από το Youth League, όχι όμως τόσες από ευρωπαϊκές διοργανώσεις πρώτων ομάδων.
Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Σεργκέι Καλάτσιοφ και Γιούρι Τιχόνιουκ, ενώ τέταρτος θα είναι ο Σάικεν Μπάμπετ.
- Το νέο HELLO! είναι αφιερωμένο στον έρωτα
- «Σταχτοπούτα με κουμπιά για μάτια» – Η παραβίαση της συμφωνίας και το αίτημα για αφαίρεση της μουσικής στο Melania
- Διευκρινίσεις Παπαθανάση και Κεραμέως για τα προγράμματα κατάρτισης
- Τα υγιή δόντια του σκύλου τον προστατεύουν από οδοντικές παθήσεις
- Δύο χρονιά Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό: Σαν σήμερα ξεκίνησε η εποχή που γράφει Ιστορία
- Σε εξέλιξη η συνάντηση Μητσοτάκη με κτηνοτρόφους στο Μαξίμου



