Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Το σχέδιο για τον Πάλμα

Άρης: Το σχέδιο για τον Πάλμα

Στην περίπτωση που ο μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα δεν παραχωρηθεί με μεταγραφή, τότε ο Άρης είναι πιθανόν να προχωρήσει σε αναπροσαρμογή των ετήσιων αποδοχών του.

Στις προθέσεις του Άρη είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, να προχωρήσει σε αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Λουίς Πάλμα, στην περίπτωση που παραμείνει στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα, άλλωστε, μπορεί να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για την απόκτηση του, τη δεδομένη χρονική στιγμή, όμως, δεν έχει φτάσει, ακόμα, στα γραφεία της ΠΑΕ πρόταση που να ικανοποιεί τις οικονομικές απαιτήσεις του Άρη.

Οι κιτρινόμαυροι, εξάλλου και συγκεκριμένα ο Θόδωρος Καρυπίδης, έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να πουλήσουν τον ποδοσφαιριστή, αν δεν βρεθεί ομάδα που να δίνει τα χρήματα που ζητάνε για την παραχώρηση του.

Προτεραιότητα, φυσικά, για τον Άρη αποτελεί, αν φύγει ο παίκτης, να πάει σε ομάδα του εξωτερικού. Αν, τελικά, παραμείνει, θα κληθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, για να αναπροσαρμόσει το συμβόλαιο του, προκειμένου να του δοθεί ένα έξτρα κίνητρο.

Sports in

Εργαζόμενος σε πολυεθνική εταιρεία συνελήφθη με υλικό παιδικής πορνογραφίας – Πώς εντοπίστηκε

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευές με φωτογραφίες και βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024