Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ελλάδα – Ισπανία 0-5: Συντριβή από τους Ίβηρες για την Εθνική Νέων

Ελλάδα – Ισπανία 0-5: Συντριβή από τους Ίβηρες για την Εθνική Νέων

Η Εθνική Νέων γνώρισε βαριά ήττα από την Ισπανία με 5-0 και πλέον έχει μόνο θεωρητικές ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Euro U19.

Ακόμα μία άσχημη εμφάνιση για την Εθνική Νέων, που μετά το αποτέλεσμα της πρεμιέρας και την ήττα από τη Νορβηγία, έχασε με 5-0 από την Ισπανία στο δεύτερο παιχνίδι του Euro U19 και είπε ουσιαστικά αντίο στη συνέχεια της διοργάνωσης. Μόνο μαθηματικές οι ελπίδες για πρόκριση με δύσκολους συνδυασμούς αποτελεσμάτων.

Η ομάδα του Τάσου Θέου παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών και παρότι αντιμετώπιζε έναν ισχυρό αντίπαλο δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική σε κανένα σημείο. Δέχθηκε τέσσερα γκολ στο πρώτο 45λεπτο, με τα τρία πρώτα να σημειώνονται σε διάστημα 6 λεπτών.

Στο 11ο λεπτό ο Βίκτορ Μπαρμπέρα μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0, τρία λεπτά αργότερα ο Μάνουελ Άνχελ Ιμπάνιεζ με σουτ στην κάτω αριστερή γωνία του Μπότη, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 17′ ο Θέσαρ Παλάσιος με εξαιρετική ενέργεια έγραψε το 3-0 υπέρ των Ισπανών.
Οι Ίβηρες βρήκαν και τέταρτο γκολ λίγο πριν το ημίχρονο, με τον Μπαρμπέρα. Το τελικό 0-5 διαμορφώθηκε με κεφαλιά του Αρνάου Κάσας στο 57΄.

Οι συνθέσεις

Ελλάδα (Τάσος Θέος): Μπότης, Γεωργιάδης, Κεραμίτσης, Προδρομίτης, Δεληγιάννης, Συμεωνίδης (46΄ Τσίκος), Σταυρόπουλος (46΄ Καλογερόπουλος), Κωττάς (36΄ Νικολάου), Σπυράκος, Σμυρλής (74΄ Αποστολάκης), Τζίμας (86΄ Γκολφίνος)

Ισπανία (Χοσέ Λάνα): Ιριμπάρνε, Φρεσνέδα, Κάσας, Γκασιορόφσκι, Βάλε, Γκονζάλο (46΄ Ντάνι Ροντρίγκεθ), Άνχελ (67΄ Ντιαό), Παλάθιος (67΄ Έντγκαρ Πουγιόλ), Ντάνι Πέρεθ (67΄ Γκαρίδο), Άκομας (73΄ Ομοροδιόν), Μπαρμπερά

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024