Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Απίστευτη ΕΠΟ! Ζήτησε αύξηση ποσοστού, οργή στη Super League

Απίστευτη ΕΠΟ! Ζήτησε αύξηση ποσοστού, οργή στη Super League

«Πουλάει τρέλα» η ΕΠΟ του Μπαλτάκου για το θέμα της μείωσης του ποσοστού που παίρνει από τις πωλήσεις και αγορές των ομάδων της Super League – Αποχώρησαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός από την συνάντηση που διεκόπη μέσα σε τρομερή ένταση!

Είναι σημεία των καιρών, αποδείξεις του πως λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα η ΕΠΟ του Μπαλτάκου. Η συνάντηση που ήταν προγραμματισμένη ανάμεσα στη Super League και την ΕΠΟ για το σημαντικό θέμα της μείωσης του ποσοστού των συμβολαίων ποδοσφαιριστών και προπονητών «τινάχτηκε στον αέρα» με την στάση του Μπαλτάκου και των ανθρώπων του. Που… ζήτησαν και τα ρέστα «πουλώντας τρέλα».

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά. Η Super League ομόφωνα έχει αποφασίσει να ζητήσει την μείωση του ποσοστού που παίρνει η ΕΠΟ από τις πωλήσεις παικτών, από 5% σε 1% και να μην υπάρχει αντίστοιχο ποσοστό στις αγορές παικτών σε αντίθεση ότι συμβαίνει έως τώρα σε… παγκόσμια πρωτοτυπία! Και αυτό ακριβώς ήταν το αντικείμενο της συνάντησης των εκπροσώπων της Super League με την ΕΠΟ του Μπαλτάκου.

Η αναπληρώτρια πρόεδρος κα Κοξένογλου και οι Μποροβήλος, Καραπαπάς, Μπουτσικάρης, Κοσμάς, Γκαγκάτσης εκπροσώπησαν την Λίγκα με την κουβέντα να ξεκινάει πάνω στα «θέλω» που ομόφωνα αποφάσισαν τα μέλη του συναιτερισμού και την ΕΠΟ να… τρελαίνει τους πάντες με την στάση της.

Η ένταση ήταν πολύ μεγάλη όταν ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ Χατζησαρόγλου απάντησε πως κάτι τέτοιο δεν είχε συμφωνηθεί όταν το… 2007 πήρε η Λίγκα το πρωτάθλημα από την ΕΠΟ και συνεχίζοντας έδειξε τις προθέσεις της ΕΠΟ του Μπαλτάκου τονίζοντας πως κανονικά πρέπει να γίνει αύξηση του ποσοστού! Η απάντηση αυτή εξόργισε τους πάντες, ειδικά τους εκπροσώπους Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για να έρθει και η τοποθέτηση Μπαλτάκου να αποτελειώσει την συνάντηση.

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Μπαλτάκος υποστήριξε πως η Super League είναι… τσιφλίκι της ΕΠΟ λέγοντας πως ουσιαστικά είναι… μια ακόμη ΕΠΣ με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να αποχωρεί από την συνάντηση η οποία όπως ήταν φυσικό διεκόπη.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024