Απίστευτη κτηνωδία στην Κρήτη – Εστιάτορας κλώτσησε έγκυο γάτα
Για το συγκεκριμένο περιστατικό κακοποίησης της γάτας έχει γίνει καταγγελία στην αστυνομία, ενώ σοκάρει βίντεο ντοκουμέντο που ήρθε στο φως.
Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά κακοποίησης ζώων στη χώρα μας με μία νέα καταγγελία να έρχεται στο φως το Σάββατο 15 Ιουλίου.
Συγκεκριμένα ένας άνδρας περίπου 50 ετών, ο οποίος έχει καφέ-μεζεδοπωλείο στο χωριό Χουστουλιανά του δήμου Γόρτυνας στο Ηράκλειο, κλώτσησε με μένος μία πεινασμένη γάτα, η οποία μάλιστα ήταν έγκυος με αποτέλεσμα να χάσει τα μωρά της.
Όπως κατήγγειλε η κυρία Ζαχαρένια, η οποία διατηρεί επιχείρηση απέναντι από το μεζεδοπωλείο, ο εν λόγω άνδρας είχε ανάψει ψησταριά και οι μυρωδιές είχαν οδηγήσει μερικά αδέσποτα στο σημείο που περίμεναν για μια λιχουδιά.
Στο βίντεο ντοκουμέντο που δημοσίευσε το neakriti.gr, διακρίνεται ο άνδρας να κλωτσάει με δύναμη και να διώχνει το πεινασμένο ζώο.
«Η γάτα ήταν κάτω από ένα τραπέζι με τουρίστες και νιαούριζε, χωρίς όμως να ενοχλεί όταν ο 50χρονος την έδιωξε και την κλώτσησε, με τους πελάτες και όσους βρισκόταν εκεί να μένουν με το στόμα ανοιχτό», περιέγραψε η κυρία Ζαχαρένια.
Για το συγκεκριμένο περιστατικό κακοποίησης της γάτας έχει γίνει καταγγελία στην αστυνομία
Σύμφωνα με την ίδια το περιστατικό σημειώθηκε περίπου πριν δύο εβδομάδες, με αντίστοιχα σκηνικά με αδέσποτα ζώα να έχουν επαναληφθεί και άλλες φορές από τον 50χρονο άνδρα.
«Όταν είδαμε τι γινόταν φρικάραμε, το γατάκι το φροντίζαμε εδώ στη γειτονιά και απ’ όσο ξέρω ήταν έγκυος, όμως μετά την κακοποίησή της έχασε τα μωρά της», υποστήριξε η κυρία Ζαχαρένια.
Για το συγκεκριμένο περιστατικό κακοποίησης της γάτας έχει γίνει καταγγελία στην αστυνομία, η οποία έχει στα χέρια της και το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας.
- Βουλγαρία: Έξι μυστηριώδεις θάνατοι στα βουνά ζητούν απαντήσεις – Δολοφονίες ή αυτοκτονίες;
- ΣΥΡΙΖΑ: Η απόφαση για τους «Σπαρτιάτες» εγκυμονεί σοβαρότατους κινδύνους για τη δημοκρατία
- Ευρωπαϊκή Ένωση: Το μυστικό όπλο για να αποκλείσει τις κινεζικές εταιρείες
- Καρδίτσα – ΑΕΚ 62-90: «30άρα» ο Νάναλι, «φουλ» για πρωτιά η «Ένωση»!
- «Μεσημέρι»: Χρόνος εργασίας, τέχνης και η ψευδαίσθηση της παύσης
- LIVE: Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ





