Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κτηνωδία στην Εύβοια: Πυροβόλησαν το σκυλάκι - μασκότ της Κύμης

Κτηνωδία στην Εύβοια: Πυροβόλησαν το σκυλάκι – μασκότ της Κύμης

Το σκυλάκι υπεβλήθη σε επέμβαση ωστόσο δεν κατέστη εφικτό να αφαιρεθεί η σφαίρα 

Ένα ακόμη περιστατικό κακοποίησης ζώου, αυτή την φορά στην Εύβοια, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Στην Κύμη πυρά δέχτηκε αδέσποτο σκυλάκι- μασκότ της περιοχής.

Πρόκειται για αρσενικό σκυλάκι 22 κιλών με άσπρο και καφέ τρίχωμα, το οποίο έφερε τραύματα και έχανε αίμα το πρωί της Πέμπτης έχοντας ακινητοποιηθεί έξω από επιχείρηση κοντά σε παιδική χαρά στην πλατεία Κύμης. Μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο όπου και διαπιστώθηκε πως φέρει βαρύ τραύμα από πυρά σε θώρακα και πόδια.

Υπεβλήθη σε επέμβαση

Σύμφωνα με το evima.gr υπεβλήθη σε επέμβαση ωστόσο δεν κατέστη εφικτό να αφαιρεθεί η σφαίρα και εκτιμάται πως θα αποβληθεί από τον οργανισμό του. Τα τραύματα του δέχθηκαν φροντίδα και χρειάστηκε μάλιστα να κάνει συνολικά 14 ράμματα, δέκα στο μεγαλύτερο τραύμα και 4 στο μικρότερο.

Η κατάσταση του ζώου κρίνεται αυτή την ώρα καλή και οι αγανακτισμένοι από το περιστατικό πολίτες ζητούν όσες είναι δυνατόν περισσότερες, πληροφορίες για το συμβάν.

Οι άνθρωποι που το βρήκαν και το μετέφεραν στον κτηνίατρο έχουν δώσει κατάθεση στην αστυνομία και ο φάκελος θα πάει στον εισαγγελέα.

«Όποιος δεν διστάζει να πυροβολήσει για πλάκα ένα άκακο σκυλί, είναι ικανός και για ακόμα χειρότερα» τονίζουν σε ανάρτηση στο Facebook.

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024