Η Μύκονος, ως γνωστόν, είναι το μόνο μέρος, που το ντύσιμο-υπερπαραγωγή περνάει σχεδόν «απαρατήρητο», όπως και τα «περίεργα» μαγιό.
Οι επισκέπτες του νησιού των ανέμων είναι συνηθισμένοι σε παράξενα look και εκκεντρικά μπικίνι και μάλιστα, τα επιλέγουν προσεκτικά, πριν ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
Η κάμερα του Mykonos Live Tv εξασφάλισε μερικά πλάνα με τα πιο εντυπωσιακά μπικίνι στις παραλίες της Μυκόνου.
Οι πλαζ έχουν καταλήξει να μοιάζουν με πασαρέλα, με τις αιθέριες υπάρξεις να παρελαύνουν με τα εκκεντρικά μαγιώ τους, τραβώντας πάνω τους όλα τα βλέμματα.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας