Πλειστηριασμοί: Έχασε το ακίνητό του παρά το ότι είχε δρομολογηθεί διαδικασία ανακοπής
Όπως κατήγγειλε ο κ. Κορδεράς, έχασε το ακίνητό του σε πλειστηριασμό με δόλιο τρόπο, ενώ είχε ήδη προχωρήσει σε αίτηση ανακοπής.
Πληθαίνουν οι καταγγελίες για την ασύδοτη δράση των funds. Σύμφωνα με όσα είπε ο Κώστας Κορδεράς στο MEGA, το ακίνητό του στον Νέο Κόσμο πωλήθηκε σε πλειστηριασμό ενώ είχε ήδη δρομολογήσει ανακοπή της διαδικασίας με τον δικηγόρο του.
Ο ίδιος διατηρούσε επιχείρηση, η οποία πήγαινε καλά, και είχε πάρει δάνειο από τρεις διαφορετικές τράπεζες. Ο κ. Κορδεράς, πλήρωνε τις δόσεις του δανείου και του είχαν απομείνει ακόμα 60.000 ευρώ για την αποπλήρωμή του, ωστόσο όταν «χτύπησε» η κρίση αδυνατούσε να πληρώσει και το ποσό του δανείου έφτασε τις 300.000 ευρώ.
Τον Απρίλιο του 2022 έλαβε την πρώτη ειδοποίηση πλειστηριασμού και η πρώτη του κίνηση ήταν να προχωρήσει σε ανακοπή της διαδικασίας.
«Την πρώτη ειδοποίηση την πήρα τον Απρίλιο του 2022. Πήγα κατευθείαν σε δικηγόρο, κάναμε ανακοπή και πήραμε παράταση για δικάσιμο τον Απρίλιο του 2026», δήλωσε.
Τον πρόλαβαν τα funds
Ωστόσο, το δάνειο πέρασε στα χέρια των funds και το ακίνητο βγήκε σε πλειστηριασμό,και πωλήθηκε χωρίς να τον ειδοποιήσει κανείς.
«Τον Απρίλιο του 2023 το βγάλανε σε πλειστηριασμό χωρίς να με ειδοποιήσουν. Τον πλειστηριασμό τον κράτησε 2 ώρες, δεν πήγε κανείς. Ήταν μία εταιρεία fund από την Χίο, κράτησε τον πλειστηριασμό 10 – 12 το πρωί και 12:05 το πήρε κάποιος κύριος από τη Χίο», είπε.
Όπως εξήγησε η δικηγόρος Αριάδνη Νούκα, η διαδικασία του πλειστηριασμού δεν παγώνει παρά το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες των ακινήτων προχωρούν σε ανακοπή πλειστηριασμού. Η συμβουλή της δικηγόρου ήταν πως ο κ. Κορδεράς μπορεί να «μπλοκάρει» τον πλειστηριασμό του ακινήτου του ασκώντας ανακοπή μέσα σε 60 ημέρες από τη μεταγραφή της έφεσης.
Δείτε το βίντεο του MEGA
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
- Τρίπολη – Νεστάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρεις ανατροπές υπέρ των παιδιών
- Η Μολδαβία αποχώρησε από την ευρασιατική ομάδα ΚΑΚ της οποία ηγείται η Ρωσία
- Η Premier League αποθέωσε τον Κωστούλα για το καταπληκτικό γκολ (vid)
- Κίνα: Η κίνηση που επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που θα διεξάγονται οι μελλοντικές συγκρούσεις
- «Η επιθετικότητα απέναντι στη Γροιλανδία είναι ζήτημα της ΕΕ και όχι μόνο της Δανίας»
- Επιχειρήσεις: Οι διευθυντές χρειάζονται ακόμα, ιδιωτικό γραφείο;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442