Ο Σέρχιο Ρίκο είχε ένα σοβαρό ατύχημα στις 25 Μαΐου, μετά από πτώση που είχε από άλογο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο κίπερ της Παρί Σεν Ζερμέν ξύπνησε από το κώμα στις 19 Ιουνίου, και την Τρίτη (4/7) βγήκε από την ΜΕΘ και μεταφέρθηκε σε θάλαμο του νοσοκομείου, σύμφωνα με τις δηλώσεις της συζύγου του, Άλμπα Σίλβα, που ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πλέον θα μπορούμε να είμαστε μαζί του 24 ώρες το 24ωρο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Η κατάσταση της υγείας του Σέρχιο Ρίκο έχει βελτιωθεί κατά πολύ, όμως παραμένει άγνωστο το πότε θα μπορεί να πάρει εξιτήριο ο Ισπανός.

Σε επιπλέον δηλώσεις της, η σύζυγος του είπε: «Δεν μας έχουν πει τίποτα άλλο, αυτή τη στιγμή. Τα πάει πολύ καλά, δόξα τω Θεώ. Δεν ξέρουμε περισσότερα αυτή τη στιγμή».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει αναρτήσει στα social media κάτι ακόμη για τα ευχάριστα νέα του κίπερ της, όμως η ομάδα που μεγάλωσε και τον ανέδειξε, Σεβίλλη, δήλωσε χαρούμενη με την πορεία της υγείας του 30χρονου, με αναρτήσεις σε όλες τις πλατφόρμες της.