Ανακοίνωσε φιλικό στην Αγγλία ο Ολυμπιακός
Νέο φιλικό επί βρετανικού εδάφους ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, καθώς μετά το ιστορικό φιλικό με τη Ρέιντζερς, θα παίξει με την Νόριτς στις 29 Ιουλίου.
Ο Ολυμπιακός, έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία του για την σεζόν που ξεκινά σε λίγο καιρό, εκεί οπού θα προσπαθήσει να επανέλθει στις επιτυχίες εντός των συνόρων και δείχνει πως θέλει να δοκιμαστεί σκληρά πριν ξεκινήσουν οι επίσημοι αγώνες του, αντιμετωπίζοντας τη Νόριτς στο «Carrow Road» στις 29 Ιουλίου.
Οι «Ερυθρόλευκοι», προγραμμάτισαν τη συγκεκριμένη φιλική αναμέτρηση με την ομάδα της Championship, 3 μέρες μετά το ιστορικό φιλικό στο θρυλικό «Ibrox Stadium» της Ρέιντζερς (29/7, 17:00).
Στην αγγλική ομάδα ανήκουν και οι Γιαννούλης και Τζόλης, τους οποίους ενδέχεται να βρουν αντιμέτωπους οι «Πειραιώτες».
Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Ολυμπιακός στα social media:
«Φιλικό στο Carrow Road για τον Ολυμπιακό!
Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τη Νόριτς επί βρετανικού εδάφους.
Το παιχνίδι θα γίνει το Σάββατο 29 Ιουλίου, στις 17:00.»
?⚪️⚽ Φιλικό στο Carrow Road για τον Ολυμπιακό!⁰⁰Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τη Νόριτς επί βρετανικού εδάφους.⁰⁰Το παιχνίδι θα γίνει το Σάββατο 29 Ιουλίου, στις 17:00.⁰⁰An Olympiacos friendly match at Carrow Road!⁰⁰Our team is to play against @NorwichCityFC on English… pic.twitter.com/9ZSa0PDhXG
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) July 5, 2023
- Λάρισα: Τρόμος για έγκυο – Βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με διαρρήκτη μέσα στο διαμέρισμά της
- Σπουδαίο επίτευγμα από τον Λουίς Ενρίκε: Μπήκε στο κλαμπ προπονητών με τα περισσότερα Champions League (vids)
- Περιπέτεια για τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο – Ένιωσε αδιαθεσία την ώρα της Λειτουργίας στην Καλαμαριά
- Τσουκαλάς: Έχουμε μια κυβέρνηση που κυβερνά αγκαλιά με τα συμφέροντα προς όφελος της ολιγαρχίας
- Κάσος: Σεισμός 3,5 βαθμών Ρίχτερ το μεσημέρι της Κυριακής
- Γιατί ο Ολυμπιακός είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στο ελληνικό πόλο


