
Μπέκαμ: «Ξύπνησα και είχα ένα εκατομμύριο μηνύματα λόγω Μέσι»
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στο συνέδριο Lessons in Leadership, λέγοντας μεταξύ άλλων πως είχε ένα εκατομμύριο μηνύματα.
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μίλησε στο συνέδριο Lessons in Leadership και αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που έγινε την ημέρα της ανακοίνωσης του Λιονέλ Μέσι πως θα μετακομίσει στην Ίντερ Μαϊάμι, λέγοντας: «Πριν από δύο εβδομάδες, ξύπνησα με περίπου ένα εκατομμύριο μηνύματα στο τηλέφωνό μου. Σκεφτόμουν: «Τι συνέβη; Συνήθως δεν λαμβάνω τόσα πολλά μηνύματα…», είπε αρχικά και συνέχεια:
«Ξαφνικά, άκουσα ότι ο Μέσι ανακοίνωσε τη μεταγραφή του στην Ίντερ Μαϊάμι. Φυσικά, δεν ήταν έκπληξη για μένα. Πάντα έλεγα, από την αρχή, ότι αν είχα την ευκαιρία να φέρω τους καλύτερους παίκτες στο Μαϊάμι, σε οποιοδήποτε σημείο της καριέρας τους, θα το έκανα, πάντα είχα αυτή τη δέσμευση στους οπαδούς μας».
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν έμεινε όμως εκεί και αποθέωσε κι άλλο τον Pulga προσθέτωντας: «Αν ακούσω λοιπόν ότι ένας από τους καλύτερους παίκτες -αν όχι ο καλύτερος παίκτης- που έχει κερδίσει τα πάντα στο γήπεδο, που είναι ακόμα σπουδαίος παίκτης και κάνει αυτό που κάνει, θέλει να παίξει για την ομάδα μου, γίνεται μια σημαντική στιγμή για μένα και τον οργανισμό του συλλόγου μας».
- Monsieur Minimal, εξέλιξη κι ένας διαφορετικός Μουσικός Δείπνος
- Σπυρίδων Τρικούπης: Τα ωραιότερα ποιήματά του
- Αθήνα: Η περίεργη πινακίδα και τι πρέπει να γνωρίζουν οι οδηγοί
- Μπρούκλιν Νετς – Μιλγουόκι Μπακς 96-90: Η κατρακύλα συνεχίζεται… (vids)
- ΒΗΜΑ της Κυριακής: Κυκλοφορεί το Μ. Σάββατο με συναρπαστικές προσφορές
- Τι αλλάζει με την τροποποίηση του συστήματος παραπομπών σε ειδικό γιατρό – Πώς θα κλείνουμε ραντεβού




