Οριστική η συμφωνία Παναθηναϊκού και Μλαντένοβιτς
Παναθηναϊκός και Μλαντένοβιτς έδωσαν τα χέρια, με τον Σέρβο να αναμένεται στην Αθήνα τη Δευτέρα για να ανακοινωθεί και τυπικά από τη πράσινη ΠΑΕ.
Η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού φαίνεται πως είναι προ των πυλών πλέον.
Ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει σε όλα με τον Σέρβο διεθνή αριστερό μπαχ χαφ και αναμένεται να έρθει στην Αθήνα τη Δευτέρα για να κλείσουν και τα τυπικά και να ανακοινωθεί από το τριφύλλι.
Ο 31χρονος που αποτέλεσε και μέλος του ρόστερ της Σερβίας που έπαιξε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, έρχεται για να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό στο αριστερό άκρο της άμυνας.
Ο Παναθηναϊκός θα τον κλείσει ως ελεύθερο από την Λέγκια Βαρσοβίας, στην οποία είχε μια πολύ παραγωγική σεζόν με έξι γκολ και επτά ασίστ σε 30 συμμετοχές στο πολωνικό πρωτάθλημα.
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης


