Ένα μήνα πριν, τo SHOPFLIX γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια μαζί με όλους αυτούς που ήταν δίπλα του από την αρχή της λειτουργίας του και συνεργάστηκαν με την εταιρεία, ώστε να παρουσιάσει τεράστια γκάμα προϊόντων, ασυναγώνιστες τιμές, άμεσες και εγγυημένες παραδόσεις, και πολλά ακόμα. Αυτοί δεν είναι άλλοι από όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Πολλοί από αυτούς πίστεψαν στο όραμα του SHOPFLIX και προέβλεψαν ότι θα αναδειχθεί σε ένα πολύ δυνατό κανάλι πώλησης με πολλαπλά οφέλη. Αυτό δηλώνουν και οι BERSON ΑΦΟΙ Κ ΣΑΡΑΦΙΔΗ ΑΕΒΕ, επιτυχημένη ελληνική επιχείρηση που μετρά ήδη 50 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας στον χώρο. Άλλοι σημαντικοί παράγοντες είναι η αξιοπιστία του εγχειρήματος και η ευελιξία που προσφέρει σε κάθε επιχείρηση, σύμφωνα με την κ. Νεαμονίτη, από το KaizerShop, κατάστημα με είδη τεχνολογίας, που εντάχθηκε στο SHOPFLIX επίσης από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του. Η Πρωτοπορία, επιχείρηση στον τομέα των βιβλίων με μεγάλη πορεία και διάρκεια στο χρόνο, διέκρινε την δύναμη του ηλεκτρονικού εμπορίου ήδη από το 1999 και σήμερα στηρίζει ενεργά το φρέσκο Marketplace όλης της Ελλάδας. Άλλοι συνεργάτες, πίστεψαν στα πρόσωπα που στελέχωσαν την ομάδα του SHOPFLIX πολύ πριν καν ξεκινήσει η υλοποίηση της πλατφόρμας, όπως ο κ. Γεώργιος Παπαγεωργίου, ιδιοκτήτης του Vitabox, πολύτιμου συνεργάτη στον κλάδο της υγείας και ομορφιάς, ο οποίος εμπιστεύτηκε το πλάνο των έμπειρων στελεχών του SHOPFLIX.Στο ίδιο κλίμα απαντά και ο κ. Στέφανος Κωνσταντινίδης από το e-dructer.gr, σύγχρονο 100% ελληνικό πολυκατάστημα.

Από την άλλη, η κ. Λάζαρη, το πρόσωπο πίσω από το BOOKSITE, όπως και οι Αφοί Πολίτη, από το POLIHOME, είναι από τις περιπτώσεις συνεργατών που παρακινήθηκαν από την ευρεία επικοινωνιακή προβολή του SHOPFLIX, θέλοντας να ενισχύσουν την προώθηση των άμεσων διαθέσιμων προϊόντων τους αξιοποιώντας την εγγυημένη, άμεση και πανελλαδική παράδοση του SHOPFLIX.

SHOPFLIX & Συνεργάτες: Μια ουσιαστική σχέση και επικοινωνία

«Η συνεργασία μας με το SHOPFLIX είναι εξαιρετική! Είναι πάντα δίπλα μας για ό,τι κι αν χρειαστούμε. Η επικοινωνία για εμάς αποτελεί το βασικότερο κριτήριο ώστε να επενδύουμε σε μία συνεργασία και το SHOPFLIX εξ’ αρχής μας έδειξε ότι μας σέβεται ως συνεργάτη και σκοπός είναι το αμοιβαίο κέρδος σε όλους τους τομείς»Λάζαρη Χαρά, BOOKSITE

Οι άνθρωποι του SHOPFLIX πιστεύουν στην αλληλοϋποστήριξη και στην δύναμη του «μαζί», γι’ αυτό και πάντα δίνουν βήμα και αξία στις επιχειρήσεις που το εμπιστεύονται, αφουγκράζονται τα σχόλιά τους με στόχο πάντα τη βέλτιστη εμπειρία τους.

Με στόχο την ευκολία για τους συνεργάτες του, το SHOPFLIX δημιούργησε μία εύχρηστη πλατφόρμα. Γεγονός που το επιβεβαιώνει, μεταξύ άλλων και ο κ. Στέφανος Κωνσταντινίδης, από το e-dructer.com.Παράλληλα, δίνεται μεγάλη βαρύτητα στην εκπαίδευση των συνεργατών, όπως τόνισε ο κ. Γεώργιος Παπαγεωργίου, από Vitabox. Αυτή η διαδικασία εφαρμόζεται από την πρώτη ημέρα που θα γίνει κάποιος συνεργάτης του SHOPFLIX προκειμένου να εξοικειωθεί γρηγορότερα με το marketplace και εξελίσσεται καθόλη την διάρκεια της συνεργασίας. «Όλη ομάδα είναι πάντα εκεί για να βοηθήσει, να εξηγήσει και να λύσει οποιαδήποτε απορία», επιβεβαιώνει και ο κ. Σαραφίδης του ομώνυμου ομίλου.

Τα οφέλη της συνεργασίας – Ένα Χρόνο μετά

Το κύριο ζητούμενο είναι η ανάπτυξη μιας αμοιβαίας επωφελούς σχέσης με όλους τους συνεργάτες. Τα δείγματα από την πρώτη χρονιά του SHOPFLIX είναι εντυπωσιακά και είναι μόνο η αρχή.

Ο κ. Σαραφίδης τονίζει την πραγματική αύξηση των πωλήσεων και της αναγνωρισιμότητας σε όλα τα επιμέρους brand του ομίλου που εκπροσωπεί (COOKSHOP, BAGSTORIES, BRANDS IN A BOX). Η εκτεταμένη προβολή των προϊόντων, όπως τηλεοπτικά spot, newsletter, banners στο site αλλά και social media αναρτήσεις είναι βασικά στοιχεία της επικοινωνίας του SHOPFLIX και επιφέρουν μεγάλη ενίσχυση στις πωλήσεις, όπως είπε ο κ. Κωνσταντινίδης. Ο ίδιος παρατήρησε άμεση διαφορά στις πωλήσεις του e-dructer.gr. Η τόνωση πωλήσεων είναι συνεχής και αναπτυσσόμενη καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ανεξάρτητα από εμπορικές εποχικότητες. Η Πρωτοπορία είναι ένα επίσης παράδειγμα καταστήματος που αύξησε τα έσοδα του σταθερά, εξασφαλίζοντας παραγγελίες με σταθερή συχνότητα. Φυσικά, υπάρχουν και δυνατές εμπορικοί περίοδοι, όπως το Black Friday,που όπως υπογραμμίζει η κ. Νεαμονίτη, ιδιοκτήτρια του KaizerShop, οι πωλήσεις εκτοξεύονται μαζικά μέσω της επικοινωνίας. Η ίδια αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι έχει δει πολλά από τα προϊόντα να μετατρέπονται σε best sellers μέσω του SHOPFLIX.gr. Αντίστοιχα και ο κ. Παπαγεωργίου έχει παρατηρήσει αύξηση της κίνησης σε προϊόντα που δεν ήταν δημοφιλή μέχρι πρότινος.

Το SHOPFLIX σε συνεργασία με όλα τα καταστήματα που πλαισιώνουν την ομάδα, πορεύονται προς έναν κοινό στόχο, ο οποίος δεν είναι άλλος από την παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών και προϊόντων για τους καταναλωτές. Στηρίζοντας ενεργά ελληνικές επιχειρήσεις, τους δίνει την ευκαιρία να αναπτυχθούν σε ένα σύγχρονο digital περιβάλλον, να τονώσουν τις πωλήσεις τους και να αναδείξουν τα προϊόντα και τα brand τους.