Διπλή ανανέωση για τη Φενέρ (pics)
Άλλοι δύο παίκτες της Φενέρ έβαλαν την υπογραφή τους σε επέκταση του συμβολαίου τους με τον τουρκικό σύλλογο και θα αγωνίζονται και την επόμενη σεζόν στην Euroleague.
Σημαντική πρόοδο στο πεδίο των ανανεώσεων συμβολαίων έκανε η Φενέρ, στην προσπάθειά της να κρατήσει έναν πυρήνα παικτών και για τη νέα σεζόν για να επιτύχει την απαραίτητη ομοιογένεια.
Πρόκειται για τους Ντεσόν Πιέρ και Μετεκάν Μπιρσέν. Ο Καναδός φόργουορντ σε 24 ματς κανονικής περιόδου στην Euroleague είχε 6.8 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ σε 20′ συμμετοχής ανά μέσο όρο και με 9.1 βαθμούς στο PIR, ενώ στα playoffs κόντρα στον Ολυμπιακό έκανε πολύ καλά αμυντικά παιχνίδια πάνω στον Βεζένκοφ, προσφέροντας 9.2 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε περισσότερα από 35 λεπτά συμμετοχής και PIR 10.2.
Από την άλλη ο Μπιρσέν είχε σαφέστατα συμπληρωματικό ρόλο αγωνιζόμενος σε 23 ματς με 2.4 πόντους και 1.6 ριμπάουντ παίζοντας λίγο περισσότερα από 8′ κατά μέσο όρο, ενώ στα playoffs όταν και το ροτέισον μίκρυνε, είχε ελάχιστη παρουσία (2′ κατά μέσο όρο).
Αμφότεροι θα βρίσκονται λοιπόν και τη νέα σεζόν υπό τις οδηγίες του κόουτς Ιτούδη, αφού υπέγραψαν διετής επέκταση συμβολαίου με την ομάδα της Πόλης.
Dyshawn Pierre üç sezon daha Fenerbahçe Beko’da! 💛💙✍️
👉 https://t.co/zixsoDE0iM pic.twitter.com/r0NfCtPogZ
— Fenerbahçe Beko (@FBBasketbol) May 30, 2023
Metecan Birsen üç sezon daha Fenerbahçe Beko’da! 💛💙✍️
👉 https://t.co/4Ah94NNv8W pic.twitter.com/rmEqxmG8lG
— Fenerbahçe Beko (@FBBasketbol) May 30, 2023
- HOTΕΛ ΕΛVIRA»: Νέο επεισόδιο απόψε στο MEGA
- Κρήτη: Ακρωτηριάστηκε στο πόδι η γυναίκα που παρασύρθηκε από φορτηγό στο Ηράκλειο
- Παίκτης της Λεβερκούζεν αποθέωσε τον Μεντιλίμπαρ πριν το ματς με τον Ολυμπιακό (vid)
- Ιράν: Οι ΗΠΑ προετοιμάζονται για παρατεταμένη στρατιωτική εκστρατεία
- Κακοκαιρία: Σαρώνει σε Ηλεία και Μεσσηνία – Πλημμύρες και διαρκείς κατολισθήσεις βράχων – Απειλούνται σπίτια
- Τζέσικα Άλμπα – Κας Γουόρεν: Οριστικός χωρισμός – Ποιος αναλαμβάνει την επιμέλεια των παιδιών τους

