
Μεσημέρι Κυριακής η πρεμιέρα για Τσιτσιπά και Σάκκαρη στο Roland Garros
Το Roland Garros έκανε γνωστό το πρόγραμμα των αγώνων της Κυριακής (28/05) με τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη να ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους το μεσημέρι.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη ετοιμάζονται να μπουν στη «μάχη» του Roland Garros για τον πρώτο γύρο του μεγάλου τουρνουά.
Οι δύο Έλληνες πρωταθλητές θα αγωνιστούν στην πρώτη ημέρα του κυρίως ταμπλό στο Roland Garros, με τον Τσιτσιπά να κοντράρεται με τον Γίρι Βέσελ και να μπαίνει πρώτος στο court, σε μια αναμέτρηση που αναμένεται να αρχίσει περίπου στις 13.30.
Λίγη ώρα αργότερα θα ξεκινήσει την προσπάθειά της και η Μαρία Σάκκαρη κόντρα στη Μούχοβα, με το αγώνα της να είναι δεύτερος στο πρόγραμμα μετά από τον αγώνα του Χατσάνοφ με τον Λεστιέν, κάτι που σημαίνει πως το ματς της Ελληνίδας θα ξεκινήσει λογικά γύρω στις 14:00.
- Ο Ρόμπεν προειδοποιεί την Μπάγερν – «Μην ξεχνάτε, αντίπαλος είναι η Ρεάλ»
- Το συγκλονιστικό βίντεο λίγα λεπτά μετά την προσθαλάσσωση της αποστολής Artemis II
- Όλοι οι πόλεμοι έχουν έναν ηττημένο – Στο Ιράν θα είναι ο Ντόναλντ Τραμπ
- Συναγερμός στις κυβερνήσεις – To νέο μοντέλο της Anthropic απειλεί τις τράπεζες με «καταστροφή»
- Τριγμοί στην κυβέρνηση για την υπόθεση Λαζαρίδη – Τίτλοι τέλους στην… γαλάζια «Αριστεία»
- Μαρόκο: Το Ραμπάτ Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου UNESCO 2026




