Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκαλυπτικός Βεζένκοφ για Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα

Αποκαλυπτικός Βεζένκοφ για Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα

Ο άσος του Ολυμπιακού μίλησε μεταξύ άλλων για τον χαμένο τελικό της Euroleague, ενώ αναφέρθηκε και στη σειρά με τον ΠΑΟΚ στην Basket League, αλλά και στα σχέδια του με το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο Σάσα Βεζένκοφ παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του και είπε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα. Ο άσος του Ολυμπιακού μίλησε μεταξύ άλλων για τον χαμένο τελικό της Euroleague, τη σειρά με τον ΠΑΟΚ στη Basket League ενώ αναφέρθηκε και στην Εθνική ομάδα της Βουλγαρίας.

Αναλυτικότερα ο Σάσα ξεκίνησε στο «Bntnews» ως εξής:

Για την Εθνική Βουλγαρίας:  «Δεν μπορώ να υποσχεθώ. Ξέρετε ότι πάντα βοηθάω την ομάδα, αλλά αυτό το καλοκαίρι θέλω να ξεκουραστώ και να δουλέψω με τον εαυτό μου. Αυτή τη στιγμή, ο προπονητής Ρόσεν Μπαρτσόφσκι θέλει επίσης να ξέρει ότι θα είμαι εκεί, αλλά για να είμαι δίκαιος με εμένα θα πει σε αυτόν και στην ομάδα τι θα γίνει σύντομα, αλλά ας περάσει λίγος χρόνος».

Και πρόσθεσε για τον τελικό του Final Four της Euroleague αλλά και για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Υπάρχουν πολλά πιο σημαντικά πράγματα από έναν τελικό της Ευρωλίγκας, όπως η υγεία για παράδειγμα. Αλλά για εμάς αυτή η ήττα είναι ακόμα φρέσκια γιατί παλέψαμε 9 μήνες για αυτήν την επιτυχία και έπρεπε να βγούμε (σ.σ. να κερδίσουμε) για εμάς, για τους φιλάθλους και για τον Ολυμπιακό.

Δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι, αλλά πιστεύω ότι κάναμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι επιθετικά. Ήταν σημαντικό να πάρουμε προβάδισμα 2-0 στη σειρά και ελπίζουμε να το τελειώσουμε στην έδρα μας την Κυριακή».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024