Ο εισαγγελέας πρότεινε αφαίρεση 11 βαθμών στη Γιουβέντους
Πρόταση για αφαίρεση 11 βαθμών από τη Γιουβέντους, έκανε ο εισαγγελέας της Ιταλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, για την υπόθεση των ψευδών λογιστικών στοιχείων.
Νέο σοκ στη Γιουβέντους, καθώς σήμερα ο εισαγγελέας πρότεινε την αφαίρεση 11 βαθμών από την ομάδα του Τορίνο, θεωρώντας ένοχη στη δίκη για παρατυπίες στις πληρωμές του συλλόγου προς ποδοσφαιριστές καθώς και αδικαιολόγητες σχέσεις με τους ατζέντηδες των παικτών κι άλλους συλλόγους.
Μάλιστα σήμερα η τιμή της μετοχής της «κυρίας» στο χρηματιστήριο του Μιλάνου έπεσε κατά 4.9%, περιμένοντας αργότερα την τελική απόφαση του δικαστηρίου.
Με τρία παιχνίδια να απομένουν αυτή τη σεζόν, η «Γιούβε» είναι δεύτερη στη Serie A με 69 βαθμούς, πίσω από την πρωταθλήτρια Νάπολι. Η επικύρωση της αφαίρεσης βαθμών θα οδηγήσει τη Γιουβέντους εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων.
Η οριστική απόφαση αναμένεται εντός της Δευτέρας (22/05) ή την Τρίτη (23/05).
Θυμίζουμε ότι η ιταλική ολυμπιακή επιτροπή (CONI) δικαίωσε προσωρινά τον περασμένο Απρίλιο τη Γιουβέντους και της έδωσε πίσω τους 15 βαθμούς ποινής.
- Συναγερμός στις φυλακές Κασσαβέτειας – Κρούσματα φυματίωσης
- HOTΕΛ ΕΛVIRA: Επιστρέφει στις 31 Ιανουαρίου με νέα επεισόδια
- Κλειστά ακίνητα: Πώς θα πάρετε επιδότηση έως 36.000 ευρώ από το νέο «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
- «Φως στο Τούνελ»: Επιστρέφει απόψε στις 23:20, στο MEGA
- Ουκρανία: Καθ΄οδόν για το Άμπου Ντάμπι αντιπροσωπίες του Κιέβου, της Μόσχας και των ΗΠΑ – «Αγκάθι» το εδαφικό
- Τεστ αίματος ανιχνεύει τη νόσο του Crohn χρόνια πριν από την εμφάνιση συμπτωμάτων

