Ρώμη: Πότε παίζει ο Τσιτσιπάς με τον Τσόριτς για τα προημιτελικά
Το απόγευμα της Τετάρτης (17/5) οι διοργανωτές ανακοίνωσαν το αυριανό πρόγραμμα (18/5), με το παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Μπόρνα Τσόριτς να κλείνει το πρόγραμμα του κεντρικού court.
Με τον Μπόρνα Τσόριτς για μια θέση στα ημιτελικά του Rome Masters θα παλέψει ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Ο Ελληνας τενίστας, ο οποίος τα ξημερώματα απέκλεισε με 2-0 σετ τον Λορέντζο Μουσέτι, επιστρέφει αύριο (18/5) στο Campo Centrale του Foro Italico με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του Internazionali BNL d’ Italia.
Το απόγευμα της Τετάρτης (17/5) οι διοργανωτές ανακοίνωσαν το αυριανό πρόγραμμα (18/5), με το παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Μπόρνα Τσόριτς να κλείνει το πρόγραμμα του κεντρικού court.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα ξεκινήσει περίπου 21:30, ενώ θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 6. Ο νικητής του παιχνιδιού του Ελληνα τενίστα με τον Κροάτη, θα αντιμετωπίσει τον αντίστοιχο της αναμέτρησης, Γιάνικ Χάνφμαν ή Ντανίλ Μεντβέντεφ (16:00).
- «Εμφύλιος» ΑΕΚ – Καρδίτσα στο BCL, με Μπεσίκτας στο Eurocup ο Πανιώνιος
- Το μακρινό 1987, η Μάριαμ Ντάμπο δεν είχε την αυτοπεποίθηση να υποδηθεί το «κορίτσι του Μποντ»
- Γερμανία: Ο 26χρονος που σκότωσε τον Τούρκο ελεγκτή είχε νωρίτερα προκαλέσει επεισόδιο και σε άλλο τρένο
- Τι είπε ο Κάρικ για το… κούρεμα του οπαδού της Γιουνάιτεντ, λίγο πριν το κρίσιμο ματς με τη Γουέστ Χαμ
- Ιαπωνία: Στους 46 ανήλθαν οι νεκροί από τις ισχυρές χιονοπτώσεις
- Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν: «Έφυγε» από τη ζωή η μητέρα του

