
Τραγωδία στο Μεξικό: Λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα – 18 νεκροί τουρίστες
Διενεργείται έρευνα για να εξακριβωθούν οι λόγοι που το λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα
Τουλάχιστον δεκαοκτώ μεξικανοί τουρίστες σκοτώθηκαν και άλλοι 25 τραυματίστηκαν τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή όταν λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα στο βορειοδυτικό Μεξικό, δήλωσε χθες Κυριακή στο Γαλλικό Πρακτορείο αξιωματικός της πυροσβεστικής.
«Είχαμε τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο ιδιωτικής εταιρείας που μετέφερε τουρίστες από τη Γουαδαλαχάρα, στην πολιτεία Χαλίσκο [δυτικά], στη Γουαγιαμπίτος», στην πολιτεία Ναγιαρίτ, προορισμό φημισμένο για τις παραλίες του, στις μεξικανικές ακτές στον Ειρηνικό, εξήγησε ο Πέδρο Νούνιες, ο επικεφαλής της πυροσβεστικής στην περιοχή σύμφωνα με το ΑΠΕ.
Διενεργείται έρευνα για να εξακριβωθούν οι λόγοι που το λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα και για να αναγνωριστούν τα θύματα, όλα «ημεδαποί τουρίστες», διευκρίνισε.
- Drones: Πάνω από 100 κατανέμονται σε όλη την Ελλάδα για τον εντοπισμό πυρκαγιών
- Εξετάσεις: Αρχίζουν τη Δευτέρα οι προαγωγικές και οι απολυτήριες στα λύκεια – Πότε ξεκινούν στα γυμνάσια
- Γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι αποφεύγουν την άσκηση;
- Καιρός: Αίθριος την Κυριακή, με τον υδράργυρο να αγγίζει τους 28°C – Πού θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες
- Το νέο μουσείο του Ράφα Ναδάλ: Μια διαδρομή μέσα στον θρύλο
- Ο κόσμος μέσα από τα μάτια του Στιβ ΜακΚέρι


