«Τρέμουν» στη Ρεάλ Μαδρίτης – Tα μέτρα ασφαλείας που ζήτησε για το ταξίδι στο Βελιγράδι
Τα μέτρα ασφαλείας που ζήτησε η Ρεάλ για το Βελιγράδι και το ματς με την Παρτιζάν είναι τουλάχιστον υπερβολικά, υπό τον φόβο επεισοδίων με τους οπαδούς των Σέρβων μετά το απίστευτο ξύλο στο Game 2 της σειράς.
H Ρεάλ Μαδρίτης κοντράρεται με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι για το Game 3 της σειράς μετά τα όσα έγιναν στο «WiZink Center» πριν από μερικά 24ωρα και προκάλεσαν σοκ.
Η ατμόσφαιρα μυρίζει… μπαρούτι μετά τις συμπλοκές μεταξύ παικτών στη Μαδρίτη και υπάρχουν φόβοι για αντίποινα, παρά τις συστάσεις που έχουν κάνει οι διοικούντες την ομάδα αλλά και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Για αυτό τον λόγο και η βασίλισσα έχει απαιτήσει αυξημένα μέτρα ασφαλείας από τη Euroleague και τις τοπικές αρχές στο Βελιγράδι, για να μην υπάρξει πρόβλημα με την αποστολή και επεισόδια με τον κόσμο της Παρτιζάν που είναι έξαλλος μετά το απίστευτο ξύλο στο παρκέ του «WiZink Center».
Σύμφωνα με το Walla Sports, η Ρεάλ απαίτησε για το ταξίδι της στο Βελιγράδι:
Λεωφορείο να παραλάβει την αποστολή από το χώρο προσγείωσης του αεροσκάφους στο αεροδρόμιο ώστε να μην υπάρχει οποιαδήποτε επαφή με το κοινό.
Αστυνομική συνοδεία κατά τη μετακίνηση της ομάδας από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο, από το ξενοδοχείο στο γήπεδο, από το γήπεδο στο ξενοδοχείο, τόσο για τις προπονήσεις όσο και για τους αγώνες, όπως και συνοδεία προς το αεροδρόμιο για την επιστροφή στη Μαδρίτη.
Αυξημένη ασφάλεια και προστασία της αποστολής στο ξενοδοχείο και περιμετρικά αυτού, 24 ώρες το 24ωρο.
Αυξημένη ασφάλεια και προστασία της αποστολής στην Stark Arena, τόσο στα αποδυτήρια, όσο και στον πάγκο κατά τη διάρκεια του αγώνα.
- Νέα στοιχεία για το φονικό στα Βορίζια στη διάθεση των Αρχών – Αίτημα για 4 νέους μάρτυρες
- Γυναίκα έκλεψε ταχύπλοο στη Βενετία και γκρέμισε μαρμάρινη κουπαστή 850 ετών σε γέφυρα
- Μητσοτάκης: Η εκλογή Πιερρακάκη στο Eurogroup δίνει στη χώρα αυτοπεποίθηση
- ΗΠΑ: Το ChatGPT κατηγορείται ότι ενθάρρυνε έναν ψυχικά ασθενή να σκοτώσει τη μητέρα του
- Γάζα: Ξεψύχησε μωρό σε πλημμυρισμένη σκηνή – Το Ισραήλ σκότωσε γυναίκα και τραυμάτισε άλλους στην Τζαμπάλια
- Η γεωγραφία της παγκόσμιας βίας – Μια θλιβερή αποτίμηση για το 2025




